Gündem-24 Saat 24.11.2018

Güncelleme Tarihi:

Gündem-24 Saat 24.11.2018
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2018 12:20

.

Haberin Devamı

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE TESADÜFEN ORADAN GEÇTİ, HAYATININ SÜRPRİZİNİ YAŞADI

Rize’nin Fındıklı İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Öğretmenler Günü münasebeti ile hazırladıkları sürpriz ile duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Emekli öğretmenlerinin gelmesini bekleyen öğrenciler onları görür görmez öğretmen sınıfa girmiş gibi ayağa kalktılar. Bu hareketleri karşısında duygulanan öğretmenler öğrencilerin bu jesti ile çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

 

METEOROLOJİ UYARDI! PAZARTESİDEN İTİBAREN...

Pazartesiden itibaren İstanbul başta olmak üzere Marmara ve batı kesimlerde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Yapılan son değerlendirmelere göre bugün, yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu; Doğu Akdeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeybatısı ile Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Haberin Devamı

BAKAN AKAR'DAN KRİTİK TELEFON GÖRÜŞMESİ

Milli Savunma Bakanı Akar, Rusya Savunma Bakanı Şoygu ile telefonda görüştü. Görüşmede, İdlib ve Tel Rıfat'taki son durum başta olmak üzere bölgesel güvenlik konuları, Soçi'de imzalanan mutabakat çerçevesinde değerlendirildi.

 

TÜRKİYE'NİN İKİNCİ SONDAJ GEMİSİ GELİYOR

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin petrol ve doğal gaz arayacak ikinci sondaj gemisinin aralık ayında geleceğini ve Karadeniz'de çalışmalara başlayacağını bildirdi.

 

HAPSE GİRMEK İÇİN PARA ÖDÜYORLAR

Hapse girmek birçok kişinin korkulu rüyasıyken Güney Kore'de demir parmaklıklar ardına düşmek için para ödeyenler var. Sebebi ise günlük hayatın stresinden kaçış.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!