Güzelleşmeye gitti çirkinleşti

Güncelleme Tarihi:

Güzelleşmeye gitti çirkinleşti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

Sivilceli genç kızın dramı

Sivilcelerinden kurtulmak için gittiği güzellik merkezinde cildi tamamen tahriş olan 17 yaşındaki Gonca Bal, estetik uzmanını mahkemeye verdi.

KADIKÖY Şaşkınbakkal'daki estetik merkezinde bitkilerden elde ettiği kremle sivilce tedavisi yapan Huriye Hülya Çabuk, Gonca Bal'ın (17) cildini tahriş ettiği iddiasıyla mahkemelik oldu. Kadıköy 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya, 3977 sayılı Kozmetik Kanunu'na aykırılık suçundan yargılanan Huriye Hülya Çabuk ve cildinin tamamen tahriş olduğunu iddia eden Gonca Bal katıldı.

Hem yanmış, hem soyulmuş

Yüzündeki yoğun sivilceden kurtulmak için Şaşkınbakkal'daki Pelin Estetik Salonu'na gittiğini belirten Bal, ‘‘Hülya Hanım sivilce tedavisi için üç süspansiyon, üç likit ve üç de krem verdi. Bu ürünleri söylediği gibi yüzüme sürdüm. Tedavi karşılığında 350 dolar ödedim. Bir süre sonra yüzümde yanmalar ve soyulmalar oldu. Paramı da geri almadım. Artık sokağa çıkamıyorum, işe gidemiyorum. Cezalandırılmasını istiyorum’’ dedi.

Elinde raporları var

Bal, Haydarpaşa Numune Hastanesi' nden aldığı, yüzündeki yanma ve soyulmaları belirten raporları mahkemeye sundu. Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kozmotoloji Bölümü yetkililerinin hazırladığı raporda, Bal'ın kullandığı ürünlerin, etiketsiz, markasız ve sağlığa zararlı olduğu belirtildi. Duruşma, evrakların incelenmesi için ertelendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!