Güvercin Köy'de sona doğru

Güncelleme Tarihi:

Güvercin Köyde sona doğru
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2016 11:17

Güvercin Köy'de sona doğru

Haberin Devamı

 

 
ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Odunpazarı Belediyesi Arıköy projesinden sonra bir ilke daha imza atarak Güvercin Köy projesini hayata geçiriyor. 
 
Eylül ayı başında Güvencinköy'ün inşaatına başlayan Fen İşleri ekipleri,  çalışmalarına hızla devam ediyor. 75. Yıl Mahallesi Van Sokak'ta inşa edilen Güvercin Köy'de ekipler sona yaklaştı. Peyzaj çalışmaları ve son rötuşların yapıldığı Güvercin Köy'de, ekipler çalışmaların kısa sürede bitirileceğini belirtti. 
 
AÇILIŞ DUYURULACAK
 
Eskişehirli güvercin severlerin büyük bir heyecanla beklediği Güvercin Köy'ün açılış tarihi ve açılış etkinliklerinin en kısa sürede vatandaşlara duyurulacağını kaydeden yetkiler, "Bizlere inanan ve destek veren halkımıza teşekkür ederiz" dedi. 
 
15 bin mete kare alan üzerine inşa edilen Güvercin Köy'de toplamda 130 adet güvercin kafesi bulunacak. Güvercin Köy'de kafeterya, veteriner muayehanesinin yanı sıra mezat alanı da yer alacak.
 
6 Mart 2016 tarihinde Kurşunlu Külliyesi'nde tanıtımı yapılan Güvercin Köy'ün yapım işleri ihale edilmiş ve Ağustos 2016'da da Güvercin Köy'ün temeli atılmıştı. 
 
 
--

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!