Gürpınar'ın tarihi ve doğal güzellikler trafolara işleniyor

Güncelleme Tarihi:

Gürpınarın tarihi ve doğal güzellikler trafolara işleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2017 14:26

Gürpınar'ın tarihi ve doğal güzellikler trafolara işleniyor

Haberin Devamı

Arif KARAKAŞ/ Gürpınar (Van), (DHA)- VAN'ın Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan temizlik çalışmaları kapsamında, temizliği ve bakımları yapılan trafo duvarlarına ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerinin resimleri çiziliyor.

Gürpınar Belediyesi, ilçede görüntü kirliliğinin önüne geçmek amacıyla başlattığı temizlik çalışmalarına devam ediyor. İlçede temizliği ve bakımları yapılan trafo duvarlarına, ressamlar tarafından kentin tarihi ve doğal güzelliklerinin resimleri çiziliyor. Daha önce kötü görüntüsü bulunan trafo duvarlarına çizilen resimler, ilçenin çehresini değiştiriyor. 

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Osman Doğramacı, başlatılan projelerle ilçenin bir değişim ve dönüşümden geçtiğini belirterek, "İlçemizi güzelleştirmek ve kalkındırmak için planladığımız projeleri hayata geçirmeye başlıyoruz. Bir yandan ilçedeki görüntü kirliliğinin önüne geçmek için de ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda trafo merkezlerinin duvarlarına özellikle ilçemizde bulunan Hoşap Kalesi, Norduz Koyunu ve diğer tarihi ve doğal güzellikleri resmediyoruz. Bu çalışmalarla ilçemizin çehresini değiştireceğiz." dedi

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!