Gurbetçi yazardan yeni kitap

Güncelleme Tarihi:

Gurbetçi yazardan yeni kitap
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2018 11:18

Gurbetçi yazardan yeni kitap

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - HOLLANDA'dan gelip Antalya'ya yerleşen yazar Zekiye Doğan'ın, 'Yüreğimle Kader Yolculuğu' adlı 3'üncü kitabı çıktı.

'Gurbetçi Yazar' olarak tanınan Zekiye Doğan'ın 'Yüreğimle Kader Yolculuğu' adlı 3'üncü kitabı okular buluştu. İlk kitabı 'Yüklüdür Yüreğim' 2014 yılında çıkan Zekiye Doğan, 2015 yılında ise 'Müslüman'ız (!) Elhamdülillah (Uyan Be Kardeşim Bu Ülke Bizim)' adlı kitabını kaleme aldı. Kitaplarında 'hiciv' ve 'aforizma'larını özgün bir dille okuyucusuna sunan Zekiye Doğan, ülke değerlerine, dini inanca, insani yaşama, öfke, çığlık, çaresizlik, aşk ve sevgi konularını da işliyor.

YAŞAMDAN KESİTLER VAR

Antalya'da, birçok ilde ve Hollanda'da düzenlenen edebiyat etkinliklerine, kitap fuarlarında kitaplarını imzalayan Zekiye Doğan'ın 'Yüreğimle Kader Yolculuğu' adlı kitabı Semerci Yayınları'ndan çıktı.

DUYGULARIMI PAYLAŞTIM

Yeni kitabının tanıtımı için düzenlenecek imza gününe hazırlanan Zekiye Doğan, "Aklımda ve yüreğimde kalan negatifler-pozitifler, benliğimde hissettiğim acılar geçmişin kuytusunda kalmıyor. Kimliğimde, benliğimde, yüreğimin derin bir köşesinde ince bir sızı olarak kalan, en içten, en samimi duygularımı okurlarımla paylaşıyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!