Güneşin Kızları 25.bölüm fragmanı çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Güneşin Kızları 25.bölüm fragmanı çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2015 10:40

Kanal D’nin fenomen dizisi Güneşin Kızları 25. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Güneşin Kızları 25. Bölümde; Haluk, Ali’nin kendi oğlu olmadığını öğreniyor. Güneşin Kızları 25.bölümüyle bu akşam 21.00’de Kanal D’de.

Haberin Devamı

Güneşin Kızları 25.bölüm fragmanı yayınlarındı. Kanal D ekranlarının merakla beklenen dizisi Güneşin Kızları’nda Haluk, Ali’nin öz oğlu olmadığını öğrendi. Sevilay, bu durum için kimden yardım isteyecek? Selin ve Ali yeni bir başlangıç yapabilecek mi?

GÜNEŞİN KIZLARI 25.BÖLÜM 1.FRAGMANI İZLE


GÜNEŞİN KIZLARI 25.BÖLÜM 2.FRAGMANI İZLE


GÜNEŞİN KIZLARI 24.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Nazlı ve Selin’in doğum günü yaklaşmaktadır. Selin, Elif’e yaptıklarından dolayı kendisini çok kötü hissetmektedir. Hatta heyecanla beklediği 18. yaş doğum gününü kutlamak istemediğini söyler.

Ali’nin, Haluk’a kendisinden bahsettiğini duyan Selin fikrini değiştirir. Elif ise planlarına devam etmektedir. Ali’yi Selin’e karşı doldurur. Selin, Ali’yi kaybetmek üzere olduğunu anlayınca her şey için çok geç olmadan Ali’ye duygularını açmaya karar verir.

Melisa, Elif’le arkadaş olmak iste. Amacı Savaş’a yaklaşmaktır. Nazlı, Savaş’ın evinde Melisa’yı görünce öfkelenir. Savaş ve Nazlı tartışmaya girer. Nazlı, Savaş’ın doğum gününe gelmeyeceğini sanar. Fakat Savaş, Nazlı’ya sürpriz hazırlamıştır.