Güner, Sebze ve Meyve Hali'nde incelemelerde bulundu

Güncelleme Tarihi:

Güner, Sebze ve Meyve Halinde incelemelerde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 13:40

Güner, Sebze ve Meyve Hali'nde incelemelerde bulundu

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediye Başkan Yardımcı Jülide Güner, Yalova Belediyesi Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Güner, Yalova Belediyesi Hali’ni ziyaretinde Hal Müdürü Muhammed Öztürk’ten yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Güler, Yalova Hali’nin Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın talimatıyla daha işlevsel duruma geldiğini belirterek, bölgeye daha fazla hitap edecek bir hal yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Yalova Belediyesi Yaş Meyve ve Sebze Hali’nin sadece Yalova’ya değil bölgeye hitap ettiğini söyleyen Başkan Yardımcısı Güner, “Ancak artan nüfus yoğunluğunun ardından başta Yalova olmak üzere bölgeye yetmemeye başladı. Yapacağımız ve gündemimizde olan projeyle bu bölgede yeni bir hal yapmayı düşünüyoruz. Yapacağımız bu projeyle hem burada bulunan çalışma koşulları artacak hem de hal esnafının sayısı çoğalacak” diye konuştu.

“PAZARCI ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

Yalova Belediyesi olarak göreve ilk geldikleri günden bu yana pazarcı esnafın yanında olduklarını belirten Başkan Yardımcısı Güner, “Yalova’da vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gözeterek pazar yerleri konusunda çalışma yürütmekteyiz. Mevcut alanların yenilenmesinin yanında yeni kapalı pazar yerleri de yapmaktayız. Bu pazar yerleri hal esnafımıza, pazarcı esnafımıza, hem de vatandaşlarımız açısından daha modern ve daha hayırlı olacaktır” dedi.

“ÇALIŞMALARINIZDAN DOLAYI SİZLERİ KUTLUYORUM”

Halin modern bir görünüme kavuştuğunu da belirten Güner, “Yapılan çalışmalar sonuncunda Sebze ve Meyve Hali daha modern ve temiz duruma geldi. Belediyemizin destekleriyle ve sizlerin disiplinli çalışmalarını yapmış olduğum incelemelerde gördüm. Sizlere özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!