Gündoğmuş'ta evde bakım hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Gündoğmuşta evde bakım hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 15:16

Gündoğmuş'ta evde bakım hizmeti

Haberin Devamı

 

Mehmet Ali CENGİZ/GÜNDOĞMUŞ, (DHA) - GÜNDOĞMUŞ Belediye Başkanı Mehmet Özeren, geçen yıl uygulamaya başladıkları 'Anne Ben Geldim' projesi kapsamında 298 yaşlı ve kimsesize evde bakım hizmeti verdiklerini söyledi.

Gündoğmuş Belediyesi tarafından geçen yıl 'Anne Ben Geldim' projesi başlatıldı. Projeyle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Özeren, projenin hiçbir siyasi amacı bulunmadığını söyledi. Bugüne kadar 1563 yaşlı ve kimsesiz vatandaşın ziyaret edildiğini aktaran Başkan Özeren, bunun neticesinde 211 ev ve 298 yaşlı ve kimsesizin belirlendiğini kaydetti. Başkan Özeren, belediyenin satın aldığı bir minibüsle şoför, berber ve 3 çalışandan oluşan ekibin bu yaşlı ve kimsesizleri 15 günde bir ziyaret ederek ev ve mutfak temizliği, çamaşır yıkama, soba yakma ve yemek pişirme gibi ihtiyaçlarını giderdiğini vurguladı.

Bazı vatandaşın eksiklerini kaynak sıkıntısı nedeniyle tam olarak gideremediklerini anlatan Başkan Özeren, tüm eksikliklerine rağmen projenin halk ve hedef kitle üzerinde memnuniyet yarattığını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!