GÜNDES ilk kampanyasını tanıttı

Güncelleme Tarihi:

GÜNDES ilk kampanyasını tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2018 11:24

GÜNDES ilk kampanyasını tanıttı

Haberin Devamı

 

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA) - ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde bir süre önce kurulan Gazipaşa Üniversitelileri Destekleme Derneği (GÜNDES) ilk kampanyası olan 'Üniversiteli çocuklarımıza bir tas çorba'nın tanıtımını yaptı.

Üniversite eğitimi gören Gazipaşalı başarılı öğrencileri desteklemek amacıyla kurulan GÜNDES kampanya düzenlemeye başladı. Derneğin ilk kampanyası olan 'Üniversiteli çocuklarımıza bir tas çorba'nın tanıtım toplantısı Gazipaşa Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya GÜNDES Başkanı Yusuf Kileci, dernek yönetimi, Türk Eğitim- Sen Şube Başkanı Yakup Dağtekin, Eğitim- Bir- Sen Şube Başkanı Ahmet Gül, Gazipaşa Anadolu Lisesi Müdürü Ali Turgut, GÜNDES üyeleri ve Gazipaşalı hayırseverler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından katılımcılarla kampanya hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Eğitim- Bir- Sen Başkanı Ahmet Gül ve Türk Eğitim- Sen Başkanı Yakup Dağtekin toplantıda söz alarak konuşma yaptı. Konuşmacılar Gazipaşalı üniversiteli çocukları desteklemek amacıyla kurulan GÜNDES için birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İşadamı Cemal Şenol, birlikte çalıştığı her işyerine mektup yazarak onları kampanyaya davet edeceğini ve çocuklara destek sağlayacağını belirtti.

GÜNDES Başkanı Yusuf Kileci kampanyayla Gazipaşa'nın altın çocuklarına sahip olmaya çağırdıklarını söyledi. Kileci, "Bizim üniversitede okuyan çocuklarımız var demeye davet ediyoruz. Bu maksatla her ailemizi her ay bir çorba ikramı yapmaya, GÜNDES hesabına 10 TL bağışta bulunmaya çağırıyoruz. Altın çocuklarımıza hepimizin sahip çıkmasını kolaylaştırmak için bir çorba bedelini yeterli buluyoruz. Ailelerimiz her ay ikram edecekleri bir tas çorba ile yüzlerce çocuğumuzun, binlerce kişinin hayatlarına dokunacak, onları hayata daha güçlü başlatacak ve Gazipaşa'mıza yararlı evlatlar yapacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!