Ziyaretçiler 60 milyon taktı

Güncelleme Tarihi:

Ziyaretçiler 60 milyon taktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 1999 00:00

Haberin Devamı

YENİ albümünün tanıtımını yapmak için gittiği Marşandiz Stüdyosu'nda beyin kanaması geçiren Ebru Gündeş, Florance Nightingale Metropolitan Hastanesi'nde geçirdiği iki büyük ameliyatın ardından yoğun bakımda dördüncü gününü geride bıraktı.

Sanatçı dostlarının sevgi seline kapılan Ebru Gündeş'in sağlığındaki olumlu gelişmeler sürerken, doktorları sanatçının daha çabuk iyileşebilmesi için bazı yasaklar koydular. Öncelikle sanatçının talebi üzerine verilen walkman, doktoru tarafından geri alındı. Sadece annesi Müjgan Hanım ile ağabeyi Cengiz'in yapabildiği ziyaretleri kısıtlandı.

ZİYARETÇİLERİN HESABI

Bu arada sanatçının bağlı bulunduğu Universal Müzik firması bir özel televizyonun gizli kamera sokma girişimi karşısında hastaneye televizyon reklamlarından Ali Desidero adıyla tanınan Yıldırım Memişoğlu'nun denetiminde beş kişilik bir koruma ekibi yerleştirildi.

Bu arada Ebru Gündeş'in hastanede ziyaretine gelen sanatçılar ve dostlarının kafeteryada beklerken içtikleri çay, kahve ve meşrubatın hesabını ödemedikleri ortaya çıktı. Kafeterya yetkilileri, ‘‘Evet hesap ödemeden gidenlerin olduğu doğru. Yaklaşık 60 milyon liralık hesap birikti. Bunu da Ebru Gündeyş'in ağabeyi Cengiz bey ödedi.’’ dediler. Bu arada Ebru Gündeş'i ziyarete gelen Nuri Sesigüzel, kafeterya hesabı üzerine espri yaparak, ‘‘Para ödemeden kaçan sanatçıların hesabını ödemek için geldim.’’ dedi.

HATIRA DEFTERİ AÇILDI

Bu arada sanatçıya gösterilen aşırı sevgi üzerine menajeri Cansın Özyosun, hastanede iki adet hatıra defterini imzaya açtı. Bu hatıra defterinin birini hayranlarının, sevenlerinin duygu ve düşüncelerini yansıtmaları için hastane girişine koydu. Diğerini ise hastaneye gelen sanatçı dostlarının yazmaları için yanına aldı.

Ayrıca özel TV kanallarının canlı yayın arabaları geri gitti. Gazeteciler ve kameramanlar kaldı.

Bütün sanatçılar oradaydı

EBRU Gündeş'i sanatçı arkadaşları hastaneye kaldırıldığı andan itibaren yalnız bırakmadı. Gelenler arasında kimler yoktu ki?.. Serdar Ortaç, eski sevgilisi Avukat Ömer Durak, şarkıcı Birol, Efes Pilsen'li basketbolcu İbrahim Kutluay ve sevgilisi Demet Akalın, Babacan, Emel Sayın, Fatih Ürek, Gülben Ergen, Yonca Evcimik, Hülya Avşar, Kerem Alışık, Muazzez Ersoy, Mehmet Ali Erbil, Yalçın Dümer, Ufuk Yıldırım, Nadide Sultan, Okan Bayülgen, Pınar Altınok, Muazzez Abacı, Zerrin Özer, Nuri Sesigüzel...

Ebru'nun annesi fenalaştı

BEYİN kanaması geçiren Ebru Gündeş'in annesi Müjgan Gündeş fenalaştı. Anne Gündeş'in tansiyonu yükselince doktorlar bu kez Müjgan Gündeş'i ayrı bir oda açarak yatırdılar. Ve tansiyonunu düşürmek için iğne yaptılar. Müjgan Gündeş'in sağlık durumunun iyi olduğu, dört günlük yorgunluğa dayanamadığı öğrenildi.

Babasına izin yok

EBRU Gündeş'in babası Remzi Gündeş, önceki gün büyük bir gizlilik içinde kızını görmeye geldi. Ancak baba Gündeş’in kızını görmesine izin verilmedi. Hemşire odasına alınarak hastanın durumu konusunda bilgiler verildi. Daha sonra kimse görmeden taksiye bindirilerek geri gönderildi. Ebru Gündeş, babasının yaşadığını kabul etmiyordu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!