Zirveye taşıdılar

Güncelleme Tarihi:

Zirveye taşıdılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2006 12:41

Kanal D, salı ekranını iki süper dizisi, “Arka Sokaklar” ve “Sev Kardeşim” ile parselledi. Kanal D’nin, başrollerinde, Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Pınar Aydın, Filiz Taçbaş ve Figen Evren’in oynadıkları, yapımını Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği sevilen dizisi “Arka Sokaklar”ın Salı akşamı ekrana gelen 6. bölümü, Tüm Kişiler’de yüzde 7.3 rating ve yüzde 23.7 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 7.4 rating ve yüzde 25.5 izlenme payı ile birinci oldu.

Haberin Devamı

         

 

 

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan 5 kişilik bir polis timinin, aile yaşamlarının ve İstanbul sokaklarındaki maceralarının, eğlenceli ve keyifli bir anlatımla ekrana taşındığı dizi, sürükleyici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla her hafta milyonları ekran başına kilitliyor. Dizinin,

/images/100/0x0/55ea12d5f018fbb8f869af37
önümüzdeki haftalarda ekrana gelecek bölümleri de macera, aksiyon, romantizm ve mizah ile örülü.

 

Haberin Devamı

 

Kanal D’nin başrollerini Hande Ataizi, Davut  Güloğlu, Ahmet Gülhan ve Serdar Gökhan’ın paylaştıkları sevilen bir diğer dizisi                            “Sev Kardeşim” ise yine milyonları ekran başına kilitleyerek zirvede yer aldı.

Kanal D Salı günü, Tüm Gün, Prime Time, A/B Ses Tüm Gün ve A/B SES Prime Time’da rakiplerini geride bırakıp günün en çok izlenen televizyon kanalı oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!