Zerrin Özer'den olay yaratacak itiraflar

Güncelleme Tarihi:

Zerrin Özerden olay yaratacak itiraflar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2010 11:33

Bu sabah yayınlanan "Sabahın Seda'sı" programına katılan Zerrin Özer canlı yayında olay yaratacak itiraflarda bulundu.

Haberin Devamı

DÜNDEN BUGÜNE ZERRİN ÖZER - Foto - galeri

YILLAR SONRA GELEN Ä°TÄ°RAF

Zerrin Özer canlı olarak yayınlanan programda, Alper Önal ile gerçekleştirdiği ilk evliliğinden bir çocuk aldırdığını itiraf etti.

O yılları anlatırken büyük pişmanlık duyduğunu söyleyen Özer, her şeyi annem ve ablam Tülay organize ettiler itirafında bulundu. O yıllarda annesinin otoritesine karşı gelemeyeceğini anlatan Özer, çocuğu yaşasaydı 18 yaşında olacağını söyledi.

"BANA BAÄžIRA BAÄžIRA BEDDUA ETTÄ°"Â

20'li yaşlarında gerçekleştirdiği evliliğinden bahsederken o yıllarda oldukça tecrübesiz olduğunu söyleyen Özer, hayatındaki en büyük pişmanlığının çocuğunu aldırmak olduğunu söyledi. Evliliğe çok önem verdiğini ve evlenmeden bir çocuk sahibi olmayı düşünmediğini söyleyen Özer, ayrıldığı ilk eşinden de canlı yayında özür diledi.

Haberin Devamı

Hamile kaldığını eski eşi Alper Önal'a söyleyen Özer, çocuğu kendisinin de istediğini söyledi. Ancak İstanbul'a geldiği zaman annesi ve ablası Tülay'ın hastaneden randevu alarak kendisini zorla götürdüklerini ve o yıllarda itiraz etme hakkının olmadığını söyledi. Ve hastanede gözlerini açtığı zaman, kendisini telefonla arayan eşinin bağırarak; "Bunu bana nasıl yaparsın. Hayatın boyunca mutlu olama inşallah" şeklinde beddua ettiğini söyledi.

"HALA ANNE OLMAK Ä°STÄ°YORUM"

Çocukları çok sevdiğini söyleyen Zerrin Özer, "Gider ayak mıdır nedir, şu aralar çok çocuk istiyorum. Param da pulum da olmasın ama ben onu sevgimle dimdik ayakta tutarım. " dedi.

"OYUNCAK MI ALIYORSUNUZ"

Sperm bankalarından yapılan çocuklara üzüldüğünü ve asla böyle bir durumu kabul edemediğini söyleyen Zerrin Özer, babasız bir bebeğin büyütülmesini çok bencilce bulduğunu söyledi.

Deniz Akkaya'nın; "Ben bebeğimi kendim için yaptım." açıklamasına da sinirlenen Özer, "Oyuncak mı alıyorsunuz? Bir bebek dünyaya geldiği zaman senin veya eşinin hayatı ikinci sıraya iniyor. Çünkü "o" var oluyor. Zaten anne ve babasız bir çocuk hayata yenik başlar. Bu son derece sinirlendiğim, kızdığım bir durum." şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!