Zeliha'nın hayatının bedeli 20 bin lira

Güncelleme Tarihi:

Zelihanın hayatının bedeli 20 bin lira
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 21:14

Suriyeli minik Zeliha, ‘Karıma niye baktın?’ kavgasında çekilen silahtan çıkan kurşuna kurban gitti. Zeliha’nın babası ise 20 bin lira karşılığında şikâyetinden vazgeçti.

Haberin Devamı

BAĞCILAR’da 18 Mayıs 2016’da otobüs durağında bekleyen polis memuru Arif Arslan ile oradan geçen Recep ve Coşkun Aydın kardeşler arasında tartışma çıktı.

İddiaya göre Aydın kardeşler, polis memuru Arslan’ı, Recep Aydın’ın eşi Hanife Aydın’a baktığı için darp etti. Arslan da silahını çıkararak ateş etti. Kurşunlardan birinin isabet ettiği Suriye uyruklu Zeliha Cumo (7) hayatını kaybetti. Olay yerinden geçen Canan Şancı ve kızı Göksu (8) yaralandı.

Tutuklanan Arslan’ın ‘olası kastla öldürme, olası kastla yaralama, kasten öldürmeye teşebbüs, korku, kaygı ve panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme’ suçlarından 61 yıla kadar hapsi istendi. Zeliha Cumo’nun babası Muhammad Cumo, Bakırköy 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde önceki gün görülen duruşmada şikâyetinden vazgeçtiğini belirterek “Allah’tan gelen bir olay. Arif Arslan vekili tarafından bana 20 bin TL teminat ödendi” dedi.

Mahkeme, Arslan’ın tutukluluğunun devamına karar vererek eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!