Zamanı Durduranlar

Güncelleme Tarihi:

Zamanı Durduranlar
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 10, 2002 13:16

Sinema ve televizyon için çektiği Uzay Yolu dizileriyle tanınan yönetmen Jonathan Frakes, yine hayal gücünü zorlayan bir konuyla beyazperdede. Zamanı Durduranlar'da (Clokstopers) 'ana kahraman' bileğine takıldığı kişiyi görünmez kılan ve zamanı durduran esrarengiz bir kol saati. Filmin başrollerinde Jesse Bradford, French Stewart, Paula Garcés ve Michael Biehn gibi genç oyuncular var.
Türü: Bilim kurgu, macera

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KONUSU

Zak Gibbs'in hayatındaki en büyük mücadelesi bir araba satın alabilmektir. Ancak yeterli parası olmadığı için bunun bir yolunu bulmak zorundadır. Satabileceği birşeyler bulabilmek için kaşif babasının odasını karıştırken rastladığı kol saatini takınca tuhaf bir olay meydana gelir. Çevresindeki dünya birdenbire duruverir. İnsanlar ve eşyalar zamanda donup asılı kalmış gibidir.

Kol saatini kullanmayı hemen öğrenen Zak, okulda kültürel değişim öğrencisi olan yeni kız arkadaşı Francesca üzerinde denemeye kalkışır. Bir anda görünmez olan iki genç, hiper-zaman boyutunda bir seri ilginç gezintiye başlar.

Ancak Zak ile Francesca çok geçmeden hiper-zamanda yalnız olmadıklarını keÅŸfedeceklerdir. Orada baÅŸkaları da vardır. Ãœstelik bu olaÄŸanüstü saati geri alabilmek için büyük tedbirler almışlardır... Â

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KÃœNYESÄ°
Yönetmen: Jonathan FrakesÂ
Senaryo: Rob Hedden, J. David Stem, David N. WeissÂ
Oynayanlar: Jesse Bradford, Paula Garces, French Stewart, Michael Biehn, Robin Thomas
Resmi sitesi: http://www.nick.com/all_nick/movies/clockstoppers/index.jhtml?&TimeZone=-17
 
Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!