'Zafere kadar dinlenmek yok'

Güncelleme Tarihi:

Zafere kadar dinlenmek yok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2017 00:59

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet yolunda yürüttüğümüz bu mücadeleyi zaferle taçlandırana kadar bize durmak, dinlenmek yoktur” dedi.

Haberin Devamı

Erdoğan’ın mesajı özetle şöyle “Mübarek Ramazan Bayramınızı yürekten tebrik ediyorum. Ülkemizde yaşanan terör olayları ve bölgemizde devam eden, hatta yenileri ortaya çıkan insani krizler sebebiyle, bu Ramazan ayını da hüzünlü geçirdik. Dağlardan ovalara, mağaralardan en izbe köşelere kadar, saklandıkları her yerde bulup hesap sordukları teröristlere dünyayı dar eden güvenlik güçlerimize, milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet yolunda yürüttüğümüz bu mücadeleyi zaferle taçlandırana kadar bize durmak, dinlenmek yoktur. Ülkemizi köşeye sıkıştırmak için kurulan tezgâhlar birer birer çökerken, her krizin ardından önümüze yeni fırsatlar çıktığına şahit oluyoruz.

YANITI SAHADA VERECEĞİZ
15 Temmuz’da istiklaline ve istikbaline pranga vurulmak istenen Türkiye’nin, aradan bir yıl geçmeden, her bakımdan eskisinden çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor olması, bunun en somut ifadesidir. Suriye ve Irak’ta oynanan oyunların, bölgede sahnelenmeye çalışılan kriz senaryolarının farkındayız. Türkiye, bu tür oyunlarla yutulamayacak kadar büyük bir lokmadır. Ülkemizi bu tarz tuzaklarla teslim alabileceklerini sananlara cevabımızı, bizzat yerinde, sahada vermekte kararlıyız. Toprak bütünlüğümüze ve milli birliğimize göz dikenlerle onların gönüllü ya da kiralık maşalığını yapanlar, hatalarını anladıklarında hepsi için çok geç olacaktır.” 

ANNE-BABAYA DUA
CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan’la birlikte dün Karacaahmet Mezarlığı’na gitti. Erdoğan, anne ve babasının mezarlarını ziyaret etti. Ardından eşi Emine Erdoğan’ın aynı mezarlıkta bulunan annesi Hayriye ve babası Cemal Gülbaran'ın da mezarlarını ziyaret etti. Erdoğan, 15 Temmuz şehitleri Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’un da mezarlarına gidip dua ettiği.

BAKMADAN GEÇME!