Zafer istedi

Güncelleme Tarihi:

Zafer istedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bugün Söğüt'ten başlatacağı seçim gezileri öncesi adaylarını toplayan Yılmaz, ‘‘Bütün belediye başkan adayı arkadaşlarımdan zafer bekliyorum. Siz bunu gerçekleştirirseniz, ben de size Ankara'da ANAP iktidarı vaadedi yorum’’ dedi.

ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz, tüm adaylarından zafer istedi. Yılmaz, bugün başlayacağı yurt gezileri öncesinde, ANAP adaylarını Ankara'da topladı. Son 15 yılda vatandaşın hayatını değiştiren tüm uygulama ve icraatların ANAP'ın eseri olduğunu da belirten Yılmaz, şunları dedi: ‘‘Cep telefonundan renkli TV'ye, çetelerle mücadeleden bölücü teröre kadar, herşey bizim eserimiz. Herkesin ayağına giderek bunları anlatın. Bu memlekette siyaset anlayışı artık değişmeli. Millete söz verip de işbaşına gelince söylediklerinin tersini yapan, iş yapmak yerine, iş yapanları çelmeleyen siyasetçiden hesap sorulmalı. Sadece kavga yapan siyaset erbabını bu ülke daha fazla sırtında taşıyamaz.’’

DEDİKLERİMİZİ YAPTIK

Öcalan'ın Suriye'den çıktığı günlerde, ‘‘Kaçacak ülke, sığınacak in bulamayacak. Şehit analarının gözyaşı dinecek, şehitlerin kanları yerde kalmayacak’’ dediğini de anımsatan Yılmaz, ‘‘Allah'a şükür bunlar oldu. Bu başarının tüm şerefi de şehit ve gazilerimize aittir’’ diye konuştu. Yılmaz, konuşmasının sonunda, bugün Söğüt'ten başlayarak yola çıkacaklarını bildirerek, adaylara şöyle seslendi: ‘‘Gün, Türkiye'nin önünü açma günüdür. Gece gündüz çalışınız, sizden zafer sözü vermenizi istiyorum. Bütün belediye başkan adayı arkadaşlarımdan zafer bekliyorum. Siz bunu gerçekleştirirseniz, ben de size Ankara'da ANAP iktidarı vaadediyorum. Türkiye bizi bekliyor. ’

Müzikal start

ANAP lideri Mesut Yılmaz partisinin adaylarına konserli star verdi. Yılmaz, eşi Berna Yılmaz ile birlikte salona Mahsun Kırmızıgül'ün konserinin ortasında geldiler. Mahsun Kırmızıgül, konserin finalini Yılmaz çiftini sahneye çağırarak getirdi. Kırmızıgül, ‘İşte benim Türkiyem’ şarkısını Mesut ve Berna Yılmaz ile birlikte seslendirdi. Sahneye salondaki herkes gibi boyunlarında sarı atkı ile çıkan Berna Yılmaz'ın şarkı söylerken gülümsemesi, sesi ve sempatik mimikleri, salonda alkışlarla karşılandı.

Ata'ya gittiler

ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz ve partisinin tüm adayları dün Anıtkabir'i ziyaret etti. Yılmaz, Ata'nın kabrine kırmızı ve beyaz karanfillerden oluşan bir çelenk bırakarak, saygı duruşunda bulundu. Yılmaz, Anıtkabir Özel Defteri'ne, ‘‘Sana bağlılığımızı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ruhun şad olsun’’ satırlarını yazdı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!