Zabıta mühürledi başkan nikah kıydı

Güncelleme Tarihi:

Zabıta mühürledi başkan nikah kıydı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 00:00

Zabıta tarafından mühürlenen bir kafede Güzelbahçe Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Mustafa İnce, Serdar Güneş ile Ebru Aldemir çiftinin nikahını kıydı.

Haberin Devamı

İZMİR’in Güzelbahçe İlçesi’nde, zabıta tarafından mühürlenen bir kafede Güzelbahçe Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Mustafa İnce, Serdar Güneş ile Ebru Aldemir çiftinin nikahını kıydı. Nikah ve düğünün gerçekleşebilmesi için ise kafe sahibi S.U.’nun işyerindeki mühürü kendisinin söktüğü iddia edildi. Mühürlenip, işletmeye kapatılan kafede gerçekleşecek olan genç çiftin düğün ve nikah törenine, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Güzelbahçe Belediye Meclis Üyesi Leyla Cengiz de davetliydi. Nikahın kıyılabilmesi için Belediye Başkanı Mustafa İnce beklenmeye başlandı.
Üzerime düşeni yaptım
Eğlence başladıktan yaklaşık bir saat sonra kafeye gelen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, davetlileri selamladıktan sonra şahitlik yapacak olan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un da gelmesiyle nikahı kıyacağını belirterek, kendisine ayrılan yere geçti. Batur geldikten kısa bir süre sonra, Başkan İnce, genç çiftin nikahını kıydı. Nikah töreninden sonra telefonla kendisine ulaşıldığında, kafenin mühürlendiğini bildiği öğrenilen Başkan Mustafa İnce, “Ama o konunun hukuki boyutudur. O konuya Belediye’nin ilgili birimleri bakıp, gereğini yapar. Burada gençlerin mutluluğu söz konusu. Ben belediye başkanı olarak üzerime düşeni yaptım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!