Zabıta mangası

Güncelleme Tarihi:

Zabıta mangası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2019 08:00

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Edirnekapı’daki Zabıta Daire Başkanlığı’nı ziyaret etti. Girişte, Zabıta Daire Başkanı Engin Ulusoy tarafından karşılanan İmamoğlu, Zabıta Tören Mangası’nı selamlayıp, alanda kendisini bekleyen Zabıta memurlarıyla tanıştı.

Haberin Devamı

Zabıta Kontrol Merkezi’nde incelemelerde bulunan İmamoğlu’na burada, Ulusoy tarafından teknik bilgiler verildi. Heyet, daha sonra konferans salonuna geçerek, Ulusoy’un yaptığı detaylı sunumu dinledi.

Ziyarete ilişkin sosyal medayada tartışma çıkması üzerine İBB Başkan Danışmanı ve Sözcüsü Murat Ongun bir açıklama yaptı.

Zabıta mangası

ONGUN: RUTİN BİR UYGULAMA

Ongun, ‘zabıta kıtası’ için “Bu bir rutin uygulama. Hem Zabıta, hem İtfaiye Daire Başkanlıklarımızı ziyaret ettik. İlk defa gidildi. Kendilerinden sunum aldık. Yeni projeler üzerine görüşmeler gerçekleştirdik. Başkanımızla zabıta personeline ‘Merhaba’ dedik. Zabıta ve İtfaiye’nin çeşitli birimlerinden belli sayıda personel tutulmuş, başkan görsün, tanısın diye. Onlara da merhaba demiş, çalışanlarımızla iletişim kurmuş olduk” dedi.

BAKMADAN GEÇME!