Yüzlerce fil size doğru geliyor

Güncelleme Tarihi:

Yüzlerce fil size doğru geliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2002 01:35

Samsun'un Havza İlçesi'nde kendisini 'Fettullah Doğrusöylemez' olarak tanıtan bir kişi yerel 'Merkez FM' radyosunu canlı yayındayken arayarak, ‘‘Kunduz yaylasından arıyorum. Ormandan ilçe merkezine doğru yüzlerce fil geliyor. Çok iriler ve önüne gelen her şeyi ezip geçiyorlar’’ diyerek telefonu kapattı.

20 kadar dinleyici radyoyu arayıp, ‘‘Burada fil mi varmış? Nereden geliyorlar?’’ diye soru sordu. Kısa süre sonra aynı kişi yeniden arayıp, ‘‘Size 1 Nisan şakası yaptım’’ dedi.

Hostesler artık seksi giysiler giyecek

RUSYA

Rus Moskowski Komsomolez gazetesi, bundan sonra hosteslerin elbiselerinin daha seksi olacağını yazdı. Hosteslerin giydiği tek renk elbiselerin yolcuların psikolojisi üzerinde olumsuz etki yaptığı belirtilen habere göre, vücudu ortaya çıkaran renkli kıyafetler üretilmesi için ihale açıldı.

İki leylek Türkiye'de aşık olup evlendi

Almanya'da bir internet sitesi, ‘‘Çevre Bakanlığı'nın ‘Leyleklerin seyahati' projesi çerçevesinde izlediği altı leylekten ikisinin Almanya'ya dönerken Türkiye'de birbirlerine aşık olup yuva kurduklarını yazdı. Leyleklerin seyahati hakkında bilgi veren www.storchenzug.de internet sitesi haberi ‘‘Türkiye'de rüya gibi düğün’’ başlığıyla verdi.

Manşetteki istifalar

BURASI ERZURUM

ERZURUM'un haftalık 'Palandöken Gazetesi', Vali ile Belediye Başkanı’nın hükümete tepki için istifa ettiklerini manşetten verdi.

Köşeli yumurta

BURASI AVUSTURYA

Avusturya Haber Ajansı APA, köşeli yumurta geliştirildiği haberini 1 Nisan şakası olarak yayınladı. Bugün için ambargolu yayınlanan haberde, tek sorunun tavukların yumurtlarken yaralanma olasılığı olduğu belirtildi. Bilindiği gibi Japonlar, köşeli karpuz yetiştirmeyi başarmışlardı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!