Yurttan büyük firar

Güncelleme Tarihi:

Yurttan büyük firar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Zeytinköy Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalmak istemeyen altı öğrenci kaçtı

ANTALYA Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Zeytinköy Erkek Yetiştirme Yurdu'nun 6 öğrencisi son bir ayda aralıklarla firar etti. Bunlardan sadece biri geri döndü. Yurtta kalmak istemedikleri için kaçtıkları iddia edilen İhsan Kocaoğlu, Onur Güldal, Mustafa Sak, Adil Akay, Ümlit Hamurcu ve Ümit Aydinç adlı öğrencilerin ise izine henüz rastlanmadı.

HABER YOK

Olaydan sonra harekete geçen yurt yetkilileri polise başvurdu. Küçükleri Koruma Şubesi ve semt karakoluna bilgi veren yurt yetkilileri, çocukların bulunmalarını istedi. Ancak firar eden 5 öğrenciden henüz bir haber çıkmadı. Yaklaşık 15 gün önce ise kaçan öğrencilerden Ümit Aydinç yurda geri döndü. Aydinç, ifadesinde diğer arkadaşlarının nerede olduğunu bilmediğini söyledi.

POLİS ARIYOR

Polis geri dönmeyen 5 öğrenciyi her yerde arıyor. Özellikle Küçükleri Koruma Şubesi ekipleri firar eden öğrencileri bulabilmek amacıyla otogar ve çevresini kuşatma altına aldı. Çevre illere de faks çekilerek çocukların bulunması halinde Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi verilmesi istendi. Yurt yetkilileri ise bu olaylarla ilgili bir açıklama yapmaktan kaçınıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!