Yüksek kar vaadiyle 100 milyon TL'lik vurgun iddiası! Gözaltına alınıp serbest bırakıldı

Güncelleme Tarihi:

Yüksek kar vaadiyle 100 milyon TLlik vurgun iddiası Gözaltına alınıp serbest bırakıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2023 18:44

İzmir'in Tire ilçesinde, kendisini muhasebeci ve finans uzmanı olarak tanıttığı belirtilen Betül G.'nin, vatandaşları yüksek kar vaadiyle para toplayarak yaklaşık 100 milyon lira dolandırıp, ortadan kaybolduğu ileri sürüldü. 50'nin üzerindeki kişinin şikayetçi olduğu Betül G.'nin daha önce birkaç kez gözaltına alındığı ancak savcılığın talimatıyla serbest bırakıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

İzmir Tire’de iddiaya göre, kendisini muhasebeci ve finans uzmanı olarak tanıtan Betül G., yüksek kar payı vaadiyle vatandaşlardan para topladı. Parayı işleterek kazanç sağladığı ileri sürülen Betül G., başlangıçta kar paylarını ödedi. Ancak her geçen gün para topladığı kişilerin sayısı artan Betül G., bir süre sonra kar payı ödemeyi kesince 50'den fazla kişi, dolandırıldıkları gerekçesiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, şikayetçi oldu.

BİRKAÇ KEZ GÖZALTINA ALINIP SAVCILIĞIN TALİMATIYLA SERBEST BIRAKILDI

Para topladığı kişileri yaklaşık 100 milyon lira dolandırdığı ileri sürülen Betül G., birkaç kez polis tarafından gözaltına alındı, ancak savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı. Şikayetçilerin sayısının giderek artması üzerine Betül G.'nin ortadan kaybolduğu ileri sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!