YSK'dan erken seçim açıklaması

Güncelleme Tarihi:

YSKdan erken seçim açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2008 11:15

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı, 'erken seçim kararı alınırsa 2008'e yetiştiririz' dedi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Muammer Aydın, “Bizim seçimlere ilişkin hazırlıklarımız tamam. Milletvekili seçimleri için elimizde kağıdımız var” dedi.

Aydın, Adalet Bakanlığı ek binasında düzenlenen Yargıtay ve Danıştay üyeliklerine yeni seçilen üyelerin mazbata alma ve cübbe giyme töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Muammer Aydın, Mart 2009'da yerel seçimlerin yapılacağını hatırlatarak, bu seçimin rutin hazırlıkları için oy pusulası ve zarflarının hazırlanmasının gerektiğini, bunun için de Devlet Malzeme Ofisi'nin ihale yaptığını, ihaleyi Finlandiya'daki bir fabrikanın kazandığını ve orada sadece kağıt üretimi yapıldığını söyledi.

“Hazırlıklar, 2008 içerisindeki bir seçime yetişir mi, seçime karar alındığında kaç ay içerisinde hazır olursunuz. Olası bir genel seçime hazır mısınız?” sorusu üzerine Aydın, “Bizim seçimlere ilişkin hazırlıklarımız tamam. Bastırdığımız kağıtlar yerel seçimlerle ilgili renkli kağıtlar. Milletvekili seçimleri için elimizde kağıdımız var” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!