Yönetmen Sinan Çetin’den ‘Emmanuelle’ sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Yönetmen Sinan Çetin’den ‘Emmanuelle’ sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2002 02:04

‘‘Emmanuelle’’ filminin başrol oyuncusu Amerikalı Sylvia Kristel, Sinan Çetin'in çektiği filmde oynamak üzere Fethiye'ye geldi. ‘‘Banka’’ filminin bugüne kadar adı sır gibi saklanan oyuncusu Kristel, Fethiye'de büyük ilgi gördü. Film ekibi ise gazetecilerin görüntü almasına engel olmaya çalıştı.

1970'li yıllarda ‘‘Fantazilerin Kraliçesi’’ olarak anılan Emmanuelle'yi oynayan Sylvia Kristel, pazar günü uçakla Dalaman Havalimanı'na gelerek doğrudan Fethiye'nin Üzümlü Beldesi'ne gitti ve kamera karşısına geçti. Sinan Çetin'in yönetttiği ve başrolünü oynadığı ‘‘Banka’’ isimli filmin çekimine katılan Kristel, hayran çemberine alırdı. Sinan Çetin'in ABD'deki eşini canlandıran Kristel'in göründüğü sahnelerin, özellikle son günlere bırakıldığı belirtildi.

İki milyon dolar bütçeli filmin sürpriz ismi Emanuella, gazetecilerden uzak tutulmaya çalışıldı. Sinan Çetin, Teoman, Raga Oktay, Feridun Karakaya, Ali Sunal, Ali Sürmeli ve şarkıcı Zen'in rol aldığı filmde oynayan ‘‘Emmanuelle’’nın Fethiye'yi çok beğendiği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!