Yollarda dehşet saçıyordu yakalandı!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2018 15:05

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde lüks otomobiliyle trafikteki araçların arasında 'makas' atan ve şehir içinde de 'drift' olarak adlandırılan yanlama hareketini yapan maganda, sivil trafik ekipleri tarafından yakalandı. Ehliyetine el konulan magandaya para cezası kesildi.

Haberin Devamı

İstanbul'da, trafikte son sürat şerit değiştiren ve drift yapan Çağatay Kazım Ç. polis tarafından gözaltına alındı. Çağatay Kazım Ç., makas atarken ve drift yaparken çektirdiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşıyordu.

Fatih'te, babasına ait halıcıda çalışan 20 yaşındaki Çağatay Kazım Ç. İstanbul'un birçok noktasında aracıyla tehlike saçıyordu. Babasına ait araçla son sürat şerit değiştiriyor ve drift yapıyordu. Bu yaptıklarını da kameraya çektiriyor ve sosyal medya hesabından paylaşıyordu. Son olarak Etiler Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bağlantı yolunda drift yaptı ve diğer görüntüler gibi bunu da sosyal medya hesabından paylaştı.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik ekipleri, adresini belirledikleri Çağatay Kazım Ç'yi gözaltına aldı. Emniyette trafiği tehlikeye düşürmekten 235 TL ceza kesilerek adli işlemler için karakola götürüldü. Çağatay Kazım Ç., hakkında yapılan haberle ilgili de sosyal medya hesabından, "Şu an o kadar dışarıda suçlu katil, çocuk tacizcisi, çocuk katili varken o kadar suçlu varken, neden biz" diye paylaşım yaptığı anlaşıldı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!