Yollarda canavar avı

Güncelleme Tarihi:

Yollarda canavar avı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

10 günlük tatille birlikte 24 saat aralıksız göreve başlayan Antalya Trafik Denetleme Müdürlüğü ekipleri, trafik canavarına göz açtırmıyor

ANTALYA Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 günlük tatilin başlamasıyla birlikte denetimleri sıklaştırdı. Antalya giriş ve çıkışları başta olmak üzere çeşitli noktalarda oluşturulan 29 denetim ekibiyle görev yapmaya başlayan Trafik ekipleri, kontrolleri 24 saat aralıksız sürdürüyor.

DENETİMLER SIKILAŞTI

Antalya bölgesine yoğunlaşan trafik akışında denetlemelerin aralıksız sürdürüleceğini kaydeden yetkililer, trafik canavarlarına fırsat vermeyeceklerini söyledi. Emniyet Müdür Yardımcısı Haydar Özdemir, ‘‘Tatil süresince bürolarda görevli arkadaşlarımızı da göreve çağırdık’’ dedi.

Yoğun denetimlerin yeni yılın ilk haftasına kadar devam edeceğini ifade eden Özdemir, ‘‘Ağır tonaj taşıyan, takograf kullanmayan, hatalı sollama yapan sürücüler kesinlikle affedilmeyecek. Denetimlerde ayrıca sigorta ve muayene kontrolü de yapıyoruz’’ diye konuştu.

KARA NOKTALARA DİKKAT

Denetimler sırasında ağır tonajlı bazı kamyonların kaplaması bozulmuş lastiklerle trafiğe çıktığı belirlenirken sürücülere cezai işlemler uygulandı. Bu tür araçlar trafikten men edildi. Yetkililer, tatil süresince kara noktalara dikkat edilmesi gerektiğini bildirdi.

Uzun bayram tatilinin başlamasıyla birlikte Antalya'nın giriş ve çıkışları ile belli noktalarını tutan trafik ekipleri denetimlerini 24 saat aralıksız sürdürüyor. Trafik canavarlarına fırsat vermeyeceklerini söyleyen yetkililer, ‘‘Af yok’’ dedi.

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava Akdeniz Bölgesi'nde yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezlerine girişlerde uzun araç konvoyları oluşurken, Antalya, İzmir ve Ankara ile bağlantısı kesilen Afyon'da otobüslere çıkış izni kontrollü olarak veriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!