Yollar ceset doldu

Güncelleme Tarihi:

Yollar ceset doldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

Trafik canavarı, mesaisini dün de sürdürdü. Bayram tatilinin başladığı cumartesi günü 26 vatandaşımız kazalarda ölürken, pazar günü 4, bayram arifesinde ise 52 kişi yaşamını yitirdi. Son 24 saat içinde ölen 12 vatandaşla birlikte cumartesi gününden bu yana trafik canavarına kurban olanların sayısı 4 günde 94'e ulaşmış oldu.

Trafiğin Ramazan Bayramı'nın ilk günündeki acı bilançosu ise şöyle:

BANDIRMA'DA 6 ÖLÜ, 21 YARALI

Bandırma-Çanakkale yolunun 20'nci kilometresinde İbrahim Goş yönetimindeki minibüs, hatalı sollama yapınca Çanakkale'ye giden Muhammet Temel'in kullandığı özel otomobille çarpıştı. Kazada Muhammet Temel (44) ile aynı otomobilde bulunan Hasan Çelik (34), Yusuf Çelik (72) ve Mehmet Avcı (50) olay yerinde öldü. Ağır yaralanan Goş ise ilçe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Balıkesir'den İzmir yönüne giden Orhan Turgay yönetimindeki 34 YUB 30 plakalı Kamil Koç firmasına ait yolcu otobüsü, polis okulu mevkiinde, aşırı hız yüzünden virajı alamayarak devrildi. Kazada, Hatun Karatepe (51) ve İbrahim Yeğen (27) öldü, 20 yolcu da yaralanarak Balıkesir Devlet ve SSK Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

DİNAR'DA 3 ÖLÜ, 2 YARALI

Afyon'un Dinar İlçesi'nin Kızılköy mevkiinde, Halil Altınışık yönetimindeki otomobil, kar nedeniyle buzlanan yolda kayarak, karşı yönden gelen Ali Erkılıç'ın kullandığı yolcu otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, daha sonra şarampole yuvarlandı. Kazada, otomobilde bulunan Fadime Altınışık ile Şeref ve Zeliha Yüce öldü. Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Altınışık ve Bayram Güleç Dinar'daki ilk müdahaleden sonra Isparta Devlet Hastanesi'ne sevkedildi.

KARABÜK'TE TRAFİK POLİS ÖLDÜ

Karabük'te Eskipazar İlçesi'nin Üçevler mevkiinde meydana gelen kazada İstanbul'dan Sinop'a giden Salih Demircan yönetimindeki otomobilin kontrolünü kaybedince karşı yönden gelen Resul Çal'ın kullandığı polis aracına çarptı. Kazada, şarampole yuvarlanan polis aracındaki trafik polisi 27 yaşıdaki Abdullah Erdoğan kaldırıldığı hastanede öldü. Kazada yaralanan trafik polisi Resul Çal ile diğer otomobildeki Salih Demircan, Gülseren Demircan, Ayşegül Demircan ve Halime Demircan Karabük ve Gerede Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada ölen trafik polisi Abdullah Erdoğan, memleketi Bolu'ya gönderildi.

KONYA'DA 2 ÖLÜ, 4 YARALI

Konya'nın Karapınar İlçesi'nde, Cihat Bekir Ersöz yönetimindeki otomobil, ilçe girişinde aşırı hız sonucu kontrolden çıkarak, şarampole yuvarlandı. Kazada, ağır yaralanan Cihat Bekir Ersöz (27), kaldırıldığı Karapınar Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ahmet Öksüz'ün kullandığı otomobil, Selçuk Üniversitesi Yerleşkesi yakınında, takla attı. Ahmet Öksüz (44) öldü, yaralanan Dudu Öksüz, Şenay Öksüz, Mükerrem Öksüz ve Büşra Öksüz Konya Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!