Yolda yürürken başına sunta düştü

Güncelleme Tarihi:

Yolda yürürken başına sunta düştü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2013 11:41

Beyoğlu'nda 2009 yılında Türkiye'nin gündemine oturan ve uzun süre tartışma konusunu olan Ece Turhan'ın yaşadıklarının bir benzeri Ordu'da tekrarlandı. Ders çıkışı evine giden lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Elif Çağlar’ın başına inşaatın dördüncü katından sunta düştü. Genç kız ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Olay dün akşam Ordu’nun Altınordu İlçesine bağlı Şarkiye Mahallesi Bucak Caddesi’nde meydana geldi. Lise son sınıfı öğrencisi Elif Çağlar 2 arkadaşıyla birlikte ders çıkışı yürüyerek eve giderken, inşaat halindeki bir binanın 4’üncü katından başına sunta parçası düştü. Kanlar içinde acıyla yere yığılan Çağlar’a ilk müdahaleyi yanındaki arkadaşları ve vatandaşlar yaptı. Arkadaşları Çağlar’ın ailesini telefonla arayarak olayı ağlayarak güçlükle anlattı.

ARKADAŞLARI SAKİNLEŞTİRDİ

Olay yerine ambulans gelene kadar yerde kıvranan genç kızı arkadaşları sakinleştirmeye çalışıp teselli etti. Başının altına yastık konularak tamponla kanaması durdurulmaya çalışılan liseli genç kız, 112 ekipleri tarafından daha sonra ambulansla Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç kızın başına 9 dikiş atılırken, sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, vatandaşlarda söz konusu inşaatla ilgili olarak şikayetlerde bulunduklarını fakat yeterli önlem alınmadığını ileri sürerek firma sahiplerine tepki gösterdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!