Yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı: 39 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı: 39 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2011 08:28

Erzincan’da yağmur ardından dağlardan yola düşen kayaların neden olduğu trafik kazasında otobüs ile TIR kafa kafaya çarpıştı. Kazada, TIR sürücüsü ile birlikte otobüsteki 39 kişi yaralandı. Yaralılardan 6’sının durumunun ağır olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

KAZADAN FOTOĞRAFLAR

Kaza, saat 04.00 sıralarından Erzincan-Sivas karayolunun 73’üncü kilometresinde bulunan Köroğlu Deres mevkiinde meydana geldi. Sivas yönüne giden Kemal Ünal yönetimindeki TIR, yağış nedeni ile yola düşen kayalara çarpmamak için aniden şerit değiştirince karşı yönden gelen Sebahattin Kocatürk yönetimindeki yolcu otobüsü ile kafa kafaya çarpıştı.

İzmir’den Erzurum’a gitmekte olan yolcu otobüsü ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada TIR sürücüsü Kemal Ünal ile birlikte İzmir’den Erzurum’a giden otobüste bulunan 43 yolcudan 39’u çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza sonrası bölgeye kent merkezinden çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, önce Refahiye Devlet Hastanes’ine ardından Erzincan’daki hastanelere sevk edildi. Yaralılardan 6’sının durumunun ağır olduğu belirtildi. Kaza sonrası hurda yığını haline gelen TIR ile büyük hasar gören otobüs çekiciler yardımı ile karayolundan kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!