Yine katılabiliriz

Güncelleme Tarihi:

Yine katılabiliriz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2012 00:00

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye Medya ve İletişim Meclisi’nin Bolu’da düzenlediği ‘Yeni Yüzyılda Medya ve İletişim Arama Konferansı’na katıldı.

Haberin Devamı

Bülent Arınç, Türkiye’nin Eurovision Şarkı Yarışması’na katılmamasıyla ilgili bir soru üzerine TRT’nin bu konuda detaylı açıklama yaptığını belirterek, şöyle dedi: “Bizim aldığımız bir karar. TRT kararı alırken her şeyiyle düşündü. İleride şartlar müsait olduğunda bu yarışmaya tekrar katılabiliriz. Değerlendirme kriterleri değişmedi. Bu bloklar halindeki etkileşim devam ediyor. Bu yarışmada biz hangi güçlü grupla gidersek gidelim, istediğimiz puanları alamıyoruz ve Türkiye’nin tanıtımı için de çok faydalı olmuyor.”

Özveren de ‘Karar doğru’ dedi

EUROVISION’la özdeşleşen sunucu Bülend Özveren bir haber programında “TRT’nin yarışmaya katılmama kararının doğru” olduğunu dile getirdi. Ünlüler de Twitter’dan organizasyonu ti’ye alan yorumlar yaptı. Aylin Aslım “Eurovision’u yokluğumuzla cezalandıracakmışız. Eksikliğimizi hissedeceklerdir, eminim”; Hilal Cebeci “Bu saat oldu hâlâ uyuyamadım. Sebebine gelince bu sene Eurovision’a katılmayacakmışız. Gözüme uyku girmedi” diye yazdı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!