Yılmaz: Rize'nin ilk bağımsız milletvekili olacağım

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz: Rizenin ilk bağımsız milletvekili olacağım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2007 18:34

Rize'den bağımsız milletvekili adayı olan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, “Rize beni seçerek nasıl tarihinde ilk kez başbakan çıkardıysa yine tarihinde ilk bağımsız milletvekilini çıkaracaktır” dedi.

Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Fındıklı ilçesi Yeni Mahalle'de vatandaşlarla sohbet etti.
Daha sonra vatandaşlara hitap eden Yılmaz, “Size uzun uzun yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlatacak değilim. Siz beni tanıyorsunuz. 20 sene sizin milletvekilliğinizi yaptım” dedi.

Bakanlık veya başbakanlık yaptığı süre içerisinde Rize'nin, Fındıklı'nın ve vatandaşların milletvekili olduğunu hiçbir zaman unutmadığını ifade eden Yılmaz, şöyle devam etti:

“Rize, beni seçerek nasıl tarihinde ilk kez başbakan çıkardıysa yine tarihinde ilk bağımsız milletvekilini çıkaracaktır. Pazar günü sandığa gidilerek ülkenin beş yıllık kaderi belirlenecek. Bu sefer partili olarak değil bağımsız milletvekili adayı olarak sizden destek istiyorum. Eğer milletvekilliği döneminde sizlere yaptığım hizmetlerden memnunsanız, bana destek olmanızı istiyorum. Seçildiğim takdirde hepinizin teker teker avukatı olurum. Haklarınızı savunmak boynumun borcu olur.”

Propaganda konuşması yapmaya gelmediğini belirten Yılmaz, “Ben yeni adaylar gibi değilim. Beş defa milletvekilliğinizi yaptım. Altıncı defa bana oy verdiniz ama baraja takıldım. Bu sefer baraj falan olmasın diye bağımsız aday olarak geldim” diye konuştu.

Bütün seçmenlere ayrı ayrı gönderdiği mektup içerisinde örnek oy pusulası olduğunu anlatan Yılmaz, seçmenlerden, bütün partilerin sonunda bağımsız aday olarak bulunan adının altına mühür basmalarını istedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!