Yılbaşında Evde Oyun Oynayarak Keyifli Vakit Geçirin

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşında Evde Oyun Oynayarak Keyifli Vakit Geçirin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2015 12:27

2016 yılına evde girecek olanlar, sıkılacağınızı düşünmeyin. Hem aileniz hem de arkadaşlarınız ile birlikte keyifli vakit geçireceğiniz, oynanması kolay ve oldukça keyifli oyunları sizler için derledik.

Haberin Devamı

İş hayatının yoğun stresinden dolayı evde vakit geçirme özlemi, kışın getirdiği dondurucu soğuklardan dolayı üşüme olasılığı, belki de tamamen ruh halinizden dolayı tam da o gün size dışarı çıkmamak için yeterli sebepler olarak geliyordur.  Ancak bu sebepler yılbaşında evde eğlenceli vakit geçirmenize engel değil. Sizlerde ailenizle, arkadaşlarınızla evde yılbaşına eğlenceli oyunlar oynayarak girebilirsiniz. 

Tombala

Yılbaşının geçmişten günümüze kadar gelen vazgeçilmez oyunu tombala, bu sene de popülerliğini koruyor. Evdeki herkesi bir araya toplayan tombalada istediğiniz renk kartı seçerek oyuna başlamış oluyorsunuz. Torbadan çıkan numaraları takip ederek çıkan rakamları topladığınızda gelsin çinkolar ve işte tombala! Kalabalık oyun anlayışı, rakamları uzatarak okumanın heyecanlı bekleyişi ve de nostaljiyi de içinde barındırması sebebi ile yılbaşının vazgeçilmezi tombalaya ilk sırayı veriyoruz.

Haberin Devamı

Sessiz Sinema

Sessiz sinemanın oynandığı ortamlarda gülme krizlerinin yaşandığına çoğu kez tanık olmuşsunuzdur. Konuşmanın yasak olduğu sadece beden dilini kullanarak ve mimiklerle abartılı ifadelerle filmleri anlatmaya çalışmak anlatıcı için biraz gayret gerektirse de izleyenler ve tahmin yürütenler için oldukça keyifli bir anıya dönüşecektir. Yılbaşı eğlencesi için gereken bol kahkaha sessiz sinema oyunundan geçiyor.

Okey

Okeye dördüncü aramak yılbaşında daha kolay olacak gibi gözüküyor. Ev ortamlarının artık geleneksel olan oyunlarından biri olan okey, yılbaşı akşamınıza taşların sesleri ve sizlerin kahkaha sesleri eşlik edecek.

 

Eğlenceli Kutu Oyunları

Yılbaşında Evde Oyun Oynayarak Keyifli Vakit Geçirin

Özellikle çocukların ve gençlerin daha çok tercih ettiği kutu oyunları yılbaşında durdukları yerden çıkmaya hazır görünüyor.

Monopoly

Çeşitli konseptleri ile çeşitlendirilen ve günümüze kadar hemen herkesin keyifli oynadığı bir oyun varsa bu da kuşkusuz Monopoly.  Küçük adımlarla başlayıp yavaş yavaş oyunda hakimiyet savaşına girerek heyecanlı dakikaların nasıl çabuk geçtiğini anlamayacaksınız. Yılbaşı için belki küçük bir başlangıç ama Monopoly oyununda emlak kralı olarak bitirmek de oldukça eğlenceli olacaktır.

Haberin Devamı

Tabu

Eğlenceli kutu oyunlarından akla düşen ilk isimlerden biri olan Tabu'da yılbaşı için tercih edilecek oyunlardan. Oyunda adından da anlaşılacağı üzere tabu konulan kelimeleri kesinlikle kullanmadan, anlatılması gerekeni karşı tarafa ustaca ulaştırmanız gerekecek. XL versiyonu ile kelimeleri içinden çıkan kukla aracılığıyla ya da kelimeleri çizerek anlatabiliyorsunuz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!