Yılbaşı gecesini hálá planlamayanlar için

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı gecesini hálá planlamayanlar için
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2003 01:59

Safran'da yılbaşı gecesi

Aslı Altan ve Naim Dilmener son kişi yorulup gidene kadar çalacak

Safran 2004'ü zengin mönüsü ve geleneksel Safran eğlencesiyle karşılayacak. Gecenin bitiş saati yok, Naim Dilmener ve Aslı Altan ‘‘Herkes yorulup gitmeye karar verince‘‘ diyor.

Saat 01.00'e kadar Aslı Altan ve Safran DJ'lerinin müzikleriyle eğlenecek olan Safran'cılar 01.00'den sonra Naim Dilmener'le coşacak.

Müzikler sadece Türkçe değil, Dilmener ve Altan 70'lerden bugüne ‘‘old session disco‘‘ müzikler çalacak. Boney M'den Ajda'ya, Orhan Gencebay'dan Weather Girls'e iki müzik gurmesinin arşivleri misafirleri eğlendirecek. Kapanış günümüz popunun en popüler parçalarıyla olacak. Gecede bazı sürprizler de var tabii ama yazarsak sürpriz olmaz değil mi?

Ebru Akpınar'ın oluşturduğu Safran yılbaşı mönüsünde yok yok. Siyah havyar, bıldırcın yumurtası ve envai çeşit soğukla başlayan yemek, sadece Safran'da yenmesi gereken pazı dolması gibi spesyalitelerin olduğu sıcaklarla devam edecek. Yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi hindi, Safran'da tandır şeklinde ve bademli kestaneli pilav eşliğinde sunulacak. Midesinde tatlıya yer ayıranlar beyaz çikolatalı sıcak keki 2003'ün son yemeği olarak hatırlayabilirler.

Yılbaşı gecesini para kazanma yolundan ziyade layığıyla eğlenme amaçlı bir gece olarak gören Aslı Altan fiyatları da buna göre belirlemiş. Yemekli program limitsiz yerli içki dahil 120 milyon TL. Yemek sonrası giriş 50 milyon TL. Giriş ücretine dört yerli içki veya iki yabancı içki dahil.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0212 292 39 92

DADA'DAN İKİ ALTERNATİF

İsteyenler tüm geceyi orada geçirecek, isteyenler saat 24.00 den sonra Dada'ya gidebilecek. Zengin mönüsü ve limitsiz içkisiyle yemekli program 220 milyon. Sadece bara gelmek isteyenler 70 milyon ödeyecek. Fiyata yerli ve yabancı standart içkiler dahil. Saat 01.30'da William Cordoso DJ Sarp'la birlikte perküsyon session'u yapacak. Tel; 0212 296 96 44

MARAKEŞ MARİNA'DA EV SICAKLIĞINDA YILBAŞI

Kalamış Marina'da yeni açılan kafe, bar ve restoran olarak hizmet veren üç katlı Marakeş Marina Yeşilköy'den Adalar'a kadar uzanan panoramik manzarasıyla şehrin içinde doğayla birlikte olma fırsatı veriyor. Yeni yıla ev sıcaklığında keyifli ve eğlenceli bir gece geçirerek girmek istiyorsanız Marakeş Marina iyi bir alternatif. Yemek müziğiyle başlayan gece ilerleyen saatlerde fasılla devam edecek. Yılbaşı gecesinin sürprizi tabii ki kıvrak dansıyla ortamı ısıtan dansöz olacak. Fiyat kişi başı 75 milyon TL. Tel: 0216 330 75 53-54

ÇUBUKLU HAYAL KAHVESİ'NDE YILBAŞI KARNAVALI

Rıhtımlar üzerinde muhteşem bir yılbaşı karnavalı Hayal Kahvesi Çubuklu'da gerçekleşiyor. Havai fişek gösterisiyle yeni yılı karşılamaya hazırlanan Hayal Kahvesi Çubuklu'da 6 büyük bardan 8 saat süresince sınırsız yerli içki servisi yapılacak. Rıhtımda kurulan dev barbeküler ve barkovizyon İstanbul'un en neşeli yılbaşı partisini hem iç mekanda, hem de rıhtımda devam ettirecek. 3 farklı temalı parti, 3 ayrı antrepoda gerçekleşecek. Bilet fiyatı 35 milyon TL. Biletler Ortaköy, Beyoğlu ve Çubuklu Hayal Kahvelerinde, Maltepe Grandhouse Sinemaları'nda, Mado Suadiye'de, Crown Cafe Caddebostan ve Etiler'de, Gimm Cafe Metrocity'de, Ümraniye ve İçerenköy Carrefour'da, Beykoz Karya Sineması'nda, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi gişelerinde satılıyor. Parti süresince İstinye'den tekne servisi var. Tel; 0216 442 60 30 - 31 / 0212 231 65 85

ASİTANE'DE 1950'Lİ YILLARIN YILBAŞI GECESİ

İstanbul mozaiğinin birer parçasını oluşturan Levanten, Ermeni, Rum, Musevi ve Türk toplumlarının 1950'li yıllarda yeni yıl ve Noel'de kendi inanç, gelenek ve göreneklerine uygun hazırladıkları yılbaşı sofralarının tatları 31 Aralık gecesi Asitane Restaurant'ın tarihi ortamında konuklarının beğenisine sunuluyor. Kariye Oteli içindeki Asitane Restaurant misafirlerini bir de özel yılbaşı paketi bekliyor. Paket fiyatı yemek + konaklama kişi başı 95 milyon TL. Tel; 0212 635 79 97

ANJELIQUE'DE YENİ YILA ÖZEL PARTİ

Eğlenceseverlerin gözde buluşma noktası Anjelique, Ortaköy'deki muhteşem Boğaz manzarasına karşı konumlanan ve sadece yazın hizmet veren mekanının kapılarını özel yılbaşı partisi için bir geceliğine açıyor. Partinin biletleri Vogue, Da Mario, Wan-na ve Istanbul Doors Group merkez ofisinden satın alınabilir.

Beyoğlu birbirinden renkli seslere kulak verecek

Beyoğlu ocaktan mayısa kadar her hafta farklı bir sese kulak verecek. Her yıl gerçekleşmesi planlanan Ses Konserleri programında bu yıl sekizi Türkiye'den 15 proje yer alacak.

Ses Tiyatrosu ocaktan mayıs ayına kadar toplam 15 hafta boyunca Ses Konserleri'ne sahne olacak. 26 Ocak'ta başlayacak konserlere Kültür Bakanlığı, Beyoğlu Belediyesi ve TRT destek veriyor. İlk konser piyanist Lara Shekinsky'nin. Shekinsky Unesco Türkiye Milli Komisyonu tarafından Türkiye'nin tanıtım filminin müziği olarak da seçilen Anatolia'yı müzikseverlere sunacak. Shekinsky'ye ney, bağlama ve perküsyonda Ahmet Burak Elçi eşlik edecek.

Organizasyon boyunca Gülbeyaz ve Sultan Makamı adlı televizyon dizilerinin müziklerini yapan Kazım Koyuncu, ünlü Ermeni Duduk Ustası Djivan Gasparyan, Türk Halk Müziği'nin usta isimleri Sebahat Akkiraz-Erkan Oğur-İsmail Hakkı Demircioğlu, Dona Rosa, Laura Tabanera, Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Camili (Macahel) Köyü'nün yaşları 44 ile 85 arasında değişen köylülerinden oluşan Macahel Yaşlılar Korosu da sahne alacak.

530 kişi kapasiteli SES - 1885 Ortaoyuncular Tiyatrosu'nda gerçekleşecek konserlerin biletleri 10 Ocak'ta satışa çıkacak. Biletler SES Tiyatrosu gişesinden ve Biletix kanalıyla satın alınabilecek. Bilet fiyatları henüz kesinleşmemekle beraber 25-35 milyon lira arasında olacağı belirtiliyor.

KONSER TAKVİMİ

26 Ocak Lara Shekinsky

2 Şubat Kazım Koyuncu

16 Şubat Djivan Gasparyan

23 Şubat Derya Türkan & Sokratis Sinopoulos

1 Mart İncesaz

8 Mart Sebahat Akkiraz - Erkan Oğur İsmail Hakkı Demircioğlu

15 Mart Dona Rosa

22 Mart Laura Tabanera

29 Mart Macahel Yaşlılar Korosu & Bayar Şahin

5 Nisan Muammer Ketencoğlu Zeybek Topluluğu

12 Nisan Gafieira Dans Brazil

19 Nisan Neşet Ertaş

26 Nisan Janet & Jak Esin Ensemble

3 Mayıs Tenzil Choegya

10 Mayıs Marlene Dorcena
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!