Yılbaşı biletlerine yoğun ilgi... Büyük ikramiye 400 milyon

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı biletlerine yoğun ilgi... Büyük ikramiye 400 milyon
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2023 07:00

YILBAŞI geleneği olan Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi biletleri satışa çıktı. 400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin tamamının dağıtım garantili olduğu çekiliş için çeyrek bilet 100, yarım bilet 200, tam bilet 400 liradan satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Toplamda 2 milyar 355 milyon 655 bin liranın dağıtılacağı yılbaşı özel çekilişi için vatandaşlar biletlere yoğun ilgi gösteriyor. 2022'te olduğu gibi bu sene de belirlenen kural ile bilet payına bakılmaksızın büyük ikramiye, isabet ettiği satılan bilet ya da biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. Milli Piyango yılbaşı çekilişi, büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar devam edecek. Pek çok kentte olduğu gibi Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde 82 yıldır bilet satışı yapan bayide de yılbaşı biletlerinin satışı için özel hazırlıklar yapıldı. Antalya'da 'şanslı bayi' olarak bilinen ve üç kuşaktır satış yapılan bayiye bilet almaya gelenler özellikle uğurlu olduğuna inandıkları 83 yaşındaki Ünal Çobanoğlu'ndan bilet almak istiyor.

SON GÜNLERE BIRAKMAYIN

Haberin Devamı

Yılbaşı biletlerine ilginin yoğun olduğunu söyleyen Sercan Çobanoğlu “Antalya, bu konuda rüştünü ispat etmiş bir şehir. Geçen kasım ayında Çılgın Sayısal Loto çekilişinde 190 milyon liralık ikramiye, Antalya'dan bir talihliye isabet etti. Geçen sene yılbaşında 2'nci büyük ikramiye de Antalya'ya çıktı. Talih kuşu, Antalya'nın üzerine uçuyor. Bilet alacaklar son günlere bırakmasın” dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!