Yeşil Deniz 72. son bölümde nefes kesen sahne

Güncelleme Tarihi:

Yeşil Deniz 72. son bölümde nefes kesen sahne
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2016 11:35

Yeşil Deniz bu hafta 92.bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı... Yeşil Deniz son bölümde Feridun, İsmail'i yaralamıştı, peki İsmail'e ne oldu. İşte Yeşil Deniz'in son bölümünde yaşananlar...

Yeşil Deniz dizisi bu hafta yayınlanacak yeni bölümü ile izleyicilerine eğlenceli anlar yaşattı. Dizinin yeni bölümünde, geçtiğimiz bölümde yaşanan yaralama olayından sonra silahlanmaya karar veren kahramanlarımızın hikayesi ekranlara getirilecek. Silahlanıp köyde Feridun’un izini sürmeye başlayan gençler başarılı olabilecek mi? İşte Yeşil Deniz son bölümde yaşananlar..

Haberin Devamı

 

YEŞİL DENİZ 72. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kahramanlarımız Feridun’a karşı silahlanıyor!

Yeşil Deniz’de bu hafta sadıçların Feridun’u yakalamak için giriştikleri mücadele anlatılacak. Ölümden dönen İsmail, Yakut’la birlikte jandarmaya detaylı bir ifade verir ancak yine de her ihtimale karşı Feridun’un İsmail’i vurduğunu ailelerinden saklarlar. Süleman, Emin ve Cemil ise vurulma hadisesinin detaylarını öğrenmişlerdir ve jandarmayı beklemeden bir şeyler yapmak gerektiğini düşünürler. İsmail de onlar gibi düşünmektedir aslında. Silahlanarak Feridun’un peşine düşmeye karar verirler. Bu arada Üsen ve Semih de paraları bulma girişimleri başarısız olunca yeni bir yol denemeye karar verirler. Gece herkesin uyuduğu bir saatte gizlice kızların odasına sızacaklardır. Bulduğu ayakkabı tekinde bir detay fark eden Süleman ise Feridun’un nerede saklandığını çözer. Ancak gerçekleştirdiği başarısız bir girişim adeta Feridun’un ekmeğine yağ sürecektir. Sadıçlar, Feridun’u bulup jandarmaya teslim edebilecek midir? İsmail ve Yakut yaşananları daha ne kadar gizleyebilecektir?

Haberin Devamı

YEŞİL DENİZ 72. BÖLÜM FRAGMANI

 

YEŞİL DENİZ 71. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Feridun, İsmail'i vurdu...

Yeşil Deniz'in son bölümünde Feridun tarafından vurulan İsmail’in ameliyat masasında geçmişine doğru yaşadığı yolculuk ekrana taşındı. Duyduğu silah sesinden sonra panikleolay yerine gelen Yakut İsmail’i kanlar içinde bulur. Feridun ise çoktan kayıplara karışmıştır, ortalarda yoktur. Öte yandan radyonun yayınının kesilmesi sadıçları hafiften de olsa endişelendirmiştir. İsmail’i aramaya başlarlar ama kimse nerde olduğunu bilmemektedir. Bu arada Yakut yoldan geçen birilerinin yardımıyla İsmail’i güç bela hastaneye yetiştirmiştir. Ancak doktor ilk müdahaleyi yaptıktan sonra İsmail’in hızlıca İzmir’de bir hastaneye nakledilmesi gerektiğini söyler. Olayların büyümesinden korkan Yakut ne yapacağını bilemeyince aklına gelen ilk ismi, Naciye’yi arar. İkisi birlikte İsmail’in taşındığı ambulansa binip kimseye bir şey söylemeden İzmir’e doğru yol alırken İsmail’in yaşam savaşı verdiği dakikalar ise adeta kendisiyle, özüyle hesaplaşacağı bir iç yolculuğa dönüşecektir.

BAKMADAN GEÇME!