Yerel gazeteci ve çocuklarına tefeci dayağı

Güncelleme Tarihi:

Yerel gazeteci ve çocuklarına tefeci dayağı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2010 11:06

ADIYAMAN'da yerel ‘Bugün Gazetesi'nin sahibi Mahmut Tekin ile 2 çocuğu, işyerini basan ve tefeci olduğu iddia edilen bir grubun saldırısına uğradı. İşyerinin tahrip edildiği saldırıda sopalar ile dövülen Tekin ile çocukları tedavi altına alındı.

Olay, dün akşam Mahmut Tekin'e ait fotoğraf stüdyosunda meydana geldi. Yerel gazete sahibi ve köşe yazarı olan Mahmut Tekin, akşam saatlerinde kendisine ait fotoğraf stüdyosuna gitti. Burada 27 yaşındaki oğlu Kurtar ve 15 yaşındaki kızı Ece ile oturan Mahmut Tekin, işyerine gelen 6 kişi ile tartıştı. Büyüyen tartışmada grup, ellerinde bulunan sopalarla bir anda Mahmut Tekin ile çocuklarına vurup, işyerini tahrip etti. Olayın polise bildirilmesi ardından saldırganlar kaçtı. İhbarın ardından gelen polisler, saldırıya uğrayan Tekin ile çocuklarını ambulansla Adıyaman Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ece ve Kurtar Tekin ayakta tedavi edilirken, Mahmut Tekin başına atılan 11 dikişin ardından müşahede odasına alınarak gözetim altında tutuldu. Bir arkadaşına kefil olduğunu ve borcun ödenmemesi nedeniyle tefecilerin işyerini bastığını söyleyen Tekin, şöyle devam etti:

“İşyerinde otururken içeri 6 kişi geldi ve borcun ödenmediğini söyleyip, kefil olduğum kişiyi sordular. Konuştuğumuz sırada 6 kişi bir anda tekme- tokat bana ve çocuklarıma saldırdı. İşyerini dağıttıktan sonra kaçtılar. Saldırganlardan şikayetçiyim, umarım en kısa sürede yakalanıp cezalarını bulurlar.”

İşyerinde inceleme yapan polis, Mahmut Tekin ve çocuklarının verdiği bilgiler doğrultusunda şüphelilerden 2'sini yakalarken, 4 kişinin ise aranmasına devam edildiği açıklandı. Soruşturma sürdürülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!