Yeniden Le Quatuor

Güncelleme Tarihi:

Yeniden Le Quatuor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2010 12:48

2008 yılında TIM Maslak Show Center’da gerçekleştirdiği muhteşem gösterileri ile hafızalarda iz bırakan LE QUATUOR 17-18-19 Aralık’ta yeniden izleyicileri ile buluşuyor.

Haberin Devamı

“Le Quatuor” grubu 20 yılı aşkın bir süredir, yeteneklerini Fransa ve diğer ülkelerdeki kitlelerle paylaşıyor. Gösterileri nasıl tarif edilebilir ki – belki “müzikal mizah” ya da “mizahi müzik”...

2 keman, 1 viyola ve 1 çello sanatçısından oluşan grup, çok yüksek kalitedeki klasik müzik repertuvarlarını rock’la, cazla, şarkılarla, danslarla, mim ve komediyle harmanlayarak muhteşem bir gösteri sunuyor izleyicilerine...

“LE QUATUOR”;un repertuvarında Mozart’ın “Küçük Bir Gece Müziği’nden Brahms’ın “Macar Dansı”na, Ravel’in “Bolero”sundan “Strangers in the Night” ve “Singing in the Rain”e, Fransız şansonlarından rap’e kadar uzanan çok geniş bir yelpaze var..
İsimleri “Kuartet/Dörtlü” anlamına gelen grubun üyeleri Laurent Vercambre (keman), Jean Claude Camors (keman), Pierre Ganem (viyola) ve Jean-Yves Lacombe (çello) bir yandan üstün müzik yeteneklerini sergilerken, diğer yandan da sergiledikleri komik şovlarla izleyicinin gönüllerini fethediyor.

“LE QUATUOR”, Paris’te ve Fransa’nın diğer kentlerinde yıllardır kapalı-gişe olarak sergiledikleri gösterilerini İngiltere, İspanya, İtalya, Belçika, Hollanda’nın yanısıra ABD, Japonya ve Avustralya turnelerinde uluslararası boyuta taşıdı ve 2008’de ilk kez Türkiye’ye geliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!