Yeniçeri esintisi

Güncelleme Tarihi:

Yeniçeri esintisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2009 14:31

Ankara Giyim Sanayicileri Derneğince (AGSD) düzenlenen Başkent Moda Günleri'nin 18'incisi, düzenlenen defileyle gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

DEFİLEDEN FOTOĞRAFLAR

Sheraton Ankara Oteli'ndeki defileye, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan ve AGSD Başkanı Canip Karakuş'un yanı sıra Başkentte faaliyet gösteren bazı tekstil firmalarının yetkilileri de katıldı. Bakan Çağlayan, defile öncesi yaptığı konuşmada, Ankara'nın bayan konfeksiyonunda önde gelen illerden biri olduğunu belirterek, defileyi düzenleyen AGSD Başkanı Karakuş'u kutladı.

Canip Karakuş da 10 yıl önce kurulan derneğin 10 yıldır başkanlığını yaptığını ifade ederek, “100 milyar dolar ihracat için koşacağız” dedi. Konuşmaların ardından Bakan Çağlayan'a desteğinden dolayı plaket verildi. Koreografisini Yasin Soy'un yaptığı ve “Taş Kafes” temasıyla gerçekleştirilen defilede, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerinden kıyafetler sergilendi. 12 bayan giyim firmasının yanı sıra Modacı Özlem Akyüz ve Olgunlaşma Enstitüsünün 2009 sonbahar-kış tasarımlarının yer aldığı defilede Şenay Akay, Ece Gürsel, Tuba Özay, Seda Ertan gibi birçok ünlü manken podyuma çıktı.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!