Yenibir.com, MSN.com.tr'de

Güncelleme Tarihi:

Yenibir.com, MSN.com.trde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2004 23:35

Lansman toplantısında konuşan Microsoft Türkiye Genel Müdür Çağlayan Arkan, "Türkiye’de internet kullanımının henüz istenilen düzeyde olmadığını" söyledi. Arkan’a göre, "Internet Türk tüketicisi için henüz bir ‘gereksinim’ halini alamadı."

Haberin Devamı

Çağlayan Arkan, “Türkiye’de okur yazarlık oranı yüzde 98, her evde elektrik, TV ve buzdolabı var, hepimizin cep telefonu var, ancak bir çok evde internet erişimi yok” dedi. Çağlayan Arkan, internetin gereksinim olamamasının ardında Türkçe içerik ve servis eksikliği olduğunu söyledi.
     
MSN Direktörü Hakan Dülge de “Kullanıcının internetin başına oturup saatlerce vakit geçirebileceği bir portal amaçladık, bu nedenle iş ortaklarımız değişik hizmetler entegre ettiler” sözleriyle özetledi. MSN, Türkiye’de kullanıcılara interneti bir günlük bir ‘gereksinim’ olarak sunmayı hedefliyor. Dülge, MSN’nin kullanıcılara yeni ihtiyaçlar yaratacağını, başlı başına “bir yaşam kültürü” sunacağını vurguladı.
     
Dünyanın en fazla ziyaret edilen sitelerinden MSN www.msn.com.tr adresinde, Türk kullanıcılarıyla buluşuyor. Halen Türkiye’de faaliyet gösteren diğer internet sitelerinden içerik temin eden MSN Türkiye’nin iş ortakları arasında, www.yenibir.com (İş ve İnsan Kaynakları), Logizmo - aMVG (Mobil Eğlence) ve www.e-kolay.net (Eğlence, Tatil, Kariyer ve İş, Pazar Yeri) de bulunuyor.

Haberin Devamı

Hâlen Türkiye’de 1.6 milyon MSN Hotmail ve 1 milyon Messenger kullanıcısı var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!