Yeni yıla kar suyu içerek girdiler

Güncelleme Tarihi:

Yeni yıla kar suyu içerek girdiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2015 01:09

KAR nedeniyle salı günü 15.00 sıralarında Akhisar-Gelenbe arasında çift yönlü olarak kapanan İstanbul-İzmir karayolu 45 saat sonra açıldı.

Haberin Devamı

Yılbaşını araçlarının içinde çok zor şartlarda geçiren sürücüler Balıkesir ve İzmir yönüne doğru hareket etmeye başladı. 10 kilometrelik yol üzerindeki mahsur kalan yaklaşık 300 aracın kurtarılması ardından bu yoldaki karların temizlenmesine başlanacak. Ancak halen bu yol üzerinde, kurtarılmayı bekleyen araçların yanı sıra sürücülerinin terk edip gittiği araçlar da bulunuyor.

TIR’lar ters yöne girdi

KARAYOLLARI 2’nci Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu “Çanakçı rampalarında onlarca TIR ters yöne girdiği için trafik açılamıyor” dedi.

‘Nerde bu devlet’ isyanı

BİR kamyonette mahsur kalan 2 kişi, 10 saatten bu yana kar suyu ile ayakta kalmaya çalıştıklarını belirterek şöyle yakındı: “Nerede bu devlet. Amerika’da böyle vatandaş mahsur kalsa devlet helikopter kaldırır. Burada binlerce insan var, bayanı var çocuğu var hamilesi var yaşlısı var. Bitirdiniz bizi.” Balıkesir İzmir karayolunda, Türk yolcuların yanı sıra Rus asıllı Anna da Mahsur kaldı. Türkçe bilmediğini belirten Anna “Yılbaşını bu şekilde geçirmekten mutlu değilim, kendimi kötü hissediyorum. Hava soğuk, arabada uyudum Türkçe bilmiyorum” dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!