Yeni Jabra’lar göz kamaÅŸtırıyor

Güncelleme Tarihi:

Yeni Jabra’lar göz kamaştırıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2007 15:54

Bluetooth cep telefonu kulaklığı ve mobil müzik aksesuarları markası öncülerinden Jabra yeni ürünlerini tanıttı.

Haberin Devamı

Dünyanın lider Bluetooth cep telefonu kulaklığı ve mobil müzik aksesuarları markası Jabra, düzenlediği basın toplantısı ile yeni ürünlerini tanıttı.

Bluetooth kulaklık denince akla ilk gelen marka olan Jabra, yeni ürünlerini MEA – Hindistan Bölge Müdürü Vincent Pena'nın katılımıyla düzenlediği basın toplantısında tanıttı. Jabra'nın yeni ürünleri arasında dünyanın en ünlü tasarım stüdyosu Jensen Design tarafından tasarlanan JX10 Cara'nın yanı sıra, JX10 Hub, Jabra BT5010, Jabra BT5020 ve profesyonel ofis kullanımı ve çağrı merkezleri için geliştirilmiş GN9120 Duo, GN9350 ve T5330 de bulunuyor.

Dünyaca Ünlü Tasarımcı Timothy Jacob Jensen'den 24 Ayar Altın Kaplama Kulaklık: Jabra JX10 Cara

Geliştirdiği kulaklık modelleriyle sektörde çığır açan Jabra, dünyanın en büyük tasarım stüdyolarından Jensen Design'ın Baş Tasarımcısı Timothy Jacob Jensen tarafından özel olarak hazırlanan ve sınırlı sayıda üretilen Jabra JX10, Cara versiyonları ile teknoloji ve lüks kavramını yeniden yaratıyor.

Haberin Devamı

Şıklığın ve ihtişamın simgesi olarak sunulan Jabra JX10 Cara'nın 24 ayar altın kaplama ve paslanmaz çelik olmak üzere iki versiyonu bulunuyor. Jabra JX10 Cara'da Jabra'nın her zamanki üstün teknolojik özellikleri yerini koruyor. 14 gramın altındaki ağırlığı ile dünyanın en hafif kulaklıkları arasında olan Jabra JX10 Cara, şık ve kullanışlı tasarımı, 6 saatlik konuşma, 200 saatlik bekleme süresi ile tüm gün kesintisiz olarak konuşma rahatlığı sağlıyor.

Sizin ofis telefonunuz Bluetooth kulaklığınıza bağlanıyor mu?

Jabra iletişimde devrim yaratacak bir yeniliğe daha imza atıyor. Jabra tarafından piyasaya sunulan A7010 BT Hub ile hem sabit telefonlar hem de cep telefonları tek Bluetooth kulaklığa bağlanabiliyor. Böylelikle ister evde ister ofiste çalan hiçbir telefonu kaçırma derdi kalmıyor. A7010'u sabit telefonlarına bağlayan kullanıcılar gelen çağrıları Bluetooth kulaklıklarından çekebiliyorlar. A7010 sahipleri aynı anda cep telefonlarını da aynı kulaklığa bağlayarak tek kulaklık üzerinden her iki telefonlarına gelen çağrıları yönetebiliyorlar. A7010, aynı anda iki farklı Bluetooth'lu alete bağlanabilen tüm Jabra kulaklıklar ile kullanılabiliyor.

Haberin Devamı

Jabra'dan kategorisinin en iyisi: Jabra BT5010

Her bütçeye, ihtiyaca ve zevke uygun Bluetooth kulaklıklar sunan Jabra, yoğun olarak iletişimde olanlar için tasarladığı Jabra BT5010'u piyasaya sunuyor. Kayar kapağı sayesinde mükemmel ses kalitesi yaratan Jabra BT5010, özellikle dış mekan görüşmelerinde gürültüyü ve rüzgarın olumsuz etkilerini keserek kaliteli iletişim sunuyor.

Mikrofonun kayar kapağın alt kenarında olması nedeniyle kapak açıldığı zaman mikrofonu aÄŸza en yakın konuma Jabra BT5010, profesyoneller için en iyi kulaklık olarak tanımlanıyor.Â

Jabra BT5020'de form ve fonksiyon bir arada

Jabra'nın yeni kulak arkası modeli olan Jabra BT5020, tüm gün kullanım için tasarlanmış ergonomik yapıya sahip. Küçük ve dikkat çekici tasarımı, dış gürültüleri engelleme özelliği, titreşim modunda kullanılabilmesi ve 10 saat konuşma 250 saat bekleme süresi ile Jabra BT5020 iletişim profesyonellerine hitap ediyor.

Haberin Devamı

Profesyonel ofis kullanımı için de Jabra var

Yeniden yapılanma süreci sonrasında daha önce GN Netcom markası ile piyasaya sunulan, çağrı merkezi ve profesyonel ofis kullanımına yönelik kablolu ve kablosuz kulaklıklar da artık Jabra adı altında tüketiciyle buluşuyor. Jabra'nın profesyonel ofis kullanımına yönelik olarak sunduğu yeni ürünler arasında GN 9350, GN9120 Duo ve T5330 bulunuyor.

Jabra kulaklıklar çağrı merkezleri gibi yoğun şekilde telefon kullanan ofislerde de kullanıcılara rahatlık sağlıyor. Telefon görüşmelerini Jabra kulaklıklarla gerçekleştiren çalışanlar fiziksel rahatlığın yanı sıra, her iki elini de kullanarak yazı yazmak, klavye kullanmak gibi işlevleri yerine getirebiliyorlar.

Haberin Devamı

Çoklu kullanıma imkan sağlayan ilk kablosuz ofis kulaklığı: GN 9350

Jabra tarafından pazara sunulan GN 9350, hem masa üstü telefonu hem de PC tabanlı IP telefonu aynı anda bağlanabilen ilk kulaklık. Dışarıdan gelen gürültüleri engelleme özelliği bulunan mikrofonu, başka kulaklıklarda bulunmayan geniş bant ses teknolojisi, gelen ve giden sesleri netleştirme özelliği ve DSP teknolojisi ile gününü ofiste ve telefon trafiği içerisinde geçirenler için tasarlanmış olan GN 9350'ün 100 metre mesafe içerisinde çalışabilme ve çoklu konferans yapabilme özelliği de bulunuyor.

Rahatlığı, hafifliği, ergonomik ve modern tasarımı ile dikkat çeken GN 9350 kullanıcılara ses, ses düzeyi gibi ayarlamalar yapabilme olanağı da tanıyor.

Haberin Devamı

Açık ofisler için üstüne kulaklık: GN 9120 Duo

GN 9120 Duo, şık görünümü, dış sesleri engellemesi ve 150 metreye kadar kablosuz telefon görüşmesi yapma imkânı tanıması ile çalışanlara rahatlık sağlıyor. Esnek kulaklığı, dış sesleri engelleyen mikrofonu, konferans yapma imkânı ile uzun iş görüşmeleri için ideal olan profesyonellerin gözdesi GN 9120 Duo, 12 saate kadar konuşma süresi sağlıyor.

Jabra'dan ofislere özel kablosuz kulaklık: T5330

Jabra'nın giriş düzeyi profesyonel ofis kullanımı için tasarladığı T5330, çalışanlara kablosuz iletişim özgürlüğü sağlıyor. Fiyatının yanı sıra kullanım kolaylığıyla da tercih sebebi olan T5330 DSP teknoloji ile mükemmel ses kalitesi sağlıyor. Jabra tarafından geliştirilen T5330'un arka plan seslerini engelleme, 5 saate kadar konuşma 60 saate kadar bekleme süresi ile ofislerin yeni elemanı olacak.

Jabra Bluetooth kulaklıklar anlaşmalı Turkcell Ekstra'larda, TeknoSA, Genpa, Kipa, Metro, Vatan Computer, Apple Shop, D&R, "TESAN Burada" ve anlaşmalı cep telefonu satış noktalarında 39 ile 189 Euro arasında değişen satış fiyatlar ile satılıyor. Jabra ofis ve çağrı merkezi ürünleri ise 91 ile 226 Dolar arasında değişen satış fiyatlar ile satılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!