Yeni doğum yapmış eşini 17 kere bıçaklayarak öldürmüştü... Caniden kan donduran ifade

Güncelleme Tarihi:

Yeni doğum yapmış eşini 17 kere bıçaklayarak öldürmüştü... Caniden kan donduran ifade
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2024 07:00

"Kafam güzeldi, tam olarak hatırlamıyorum. Vatfa’ya saldırdığımı, 3-4 kez bıçakladığımı hatırlıyorum, 17 kez nasıl oluyor. Bıçağı bıraktığımda bıçak Vatfa’nın içinde kalmıştı."

Haberin Devamı

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir kız çocuk dünyaya getiren Vatfa Ecevit (25), 21 Ocak’ta taburcu edildi. Artuklu’daki evine gelen Vatfa Ecevit, tartıştığı eşi Mehmet Şiyar Ecevit (28) tarafından defalarca bıçaklandı. Olay sırasında Mehmet Şiyar Ecevit’in annesi de elinden yaralandı. Hastaneye kaldırılan Vatfa Ecevit, kurtarılamadı. Mehmet Şiyar Ecevit ‘eşe karşı kasten öldürme’ suçundan tutuklandı. Savcılıktaki ifadesinde taburcu oldukları gün taksiyle eve geldiklerini söyleyen Mehmet Şiyar Ecevit, “Kafam güzeldi, tam olarak hatırlamıyorum. Eşimle tartıştık. Sinirlenerek yukarıya çıktım. Daha önceden bilmediğim şahıslardan temin ederek odama sakladığım metamfetamin, hap, şeker, 1 litre viski ve sigara ne bulduysam hepsini içtim.

Haberin Devamı

ANNESİ VAFTA’YI KORUMAYA ÇALIŞMIŞ

Bıçağı nereden bulduğumu hatırlamıyorum. Vatfa’ya saldırdığımı, 3-4 kez bıçakladığımı hatırlıyorum, 17 kez nasıl oluyor. Bıçağı bıraktığımda bıçak Vatfa’nın karnında asılı duruyordu, içinde kalmıştı. Amcam gelip bana bir tokat attı, iteledi. Vatfa’yı apar topar kucaklayarak hastaneye götürdüler. Bıçağın çıkarılıp çıkarılmadığını, kimin çıkardığını ve sonrasında ne olduğunu bilmiyorum. Ben saldırınca, annem de vurmayayım diye Vatfa’nın üzerine atladı, ben anneme bıçak sallamadım. Bana engel olmak istediği sırada elinden yaralanmış olabilir. Beni bırakmıyordu, kendisini Vatfa'nın önüne atıyordu, beni itekliyordu” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!