'Yeni Ay' 20 Kasım'da vizyonda

Güncelleme Tarihi:

Yeni Ay 20 Kasımda vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2009 10:42

Büyük ilgi gören Alacakaranlık/Twilight fırtınası devam ediyor. Serinin merakla beklenen ikinci filmi 'Yeni Ay' 20 Kasım'da seyirciyle buluşuyor.

Haberin Devamı

'Yeni Ay' fragman / Video

Genç seyirciden büyük ilgi gören Alacakaranlık/Twilight fırtınası devam ediyor. Stephanie Meyer'in tanınmış roman serisinden beyaz perdeye aktarılan 2008 yapımı Alacakaranlık’ın başarısının ardından, iki yeni film daha izleyiciyle buluşacak.

Serinin ikinci filmi “Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay“, çok kısa bir süre sonra, 20 Kasım’da vizyona giriyor. Bir genç kızla bir vampirin aşkını anlatan bu romantik-fantastik film, ilk filmin devamı niteliğini taşıyor. Stephenie Meyer'in kitabından aynı adla sinemaya uyarlanan ve serinin ilk filmi olan "Alacakaranlık", 2008 yılında dünya genelinde, 400 milyon dolar hâsılat elde etmişti.

Serinin merakla beklenen ikinci filmi, “Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay”, 20 Kasım’da vizyona girecek. Filmde başrolleri, daha önceki gibi genç oyuncular Robert Pattinson ile Kristen Stewart üstleniyor. Serinin üçüncü filmi olacak olan ''Alacakaranlık: Tutulma'' ise 2010 yılının haziran ayında seyirci karşısına çıkacak. ''Twilight: Şafak Vakti'' adlı dördüncü filmin de beyazperdeye uyarlanması planlanıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!