Yeliz Aykaç kimdir? Trafik kazasında hayatını kaybetmişti... Eşi acı haberi verdi

Güncelleme Tarihi:

Yeliz Aykaç kimdir Trafik kazasında hayatını kaybetmişti... Eşi acı haberi verdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2021 10:04

Genç müzisyen Yeliz Aykaç, Sivas'ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmiş, 2.5 yaşındaki kızı Beliz Aykaç ise yoğun bakımda tedavi görüyordu. Yeliz Aykaç’ın vefatından 2 ay sonra kızından da acı haber geldi. Beliz Aykaç’ın vefat haberini baba Burak Aykaç verdi. Eşinin ardından kızını da kaybeden Aykaç “izi ölüm bile ayıramadı... Beliz'im annesinin yokluğuna o küçük bedeniyle 8 hafta dayandı. Annesi gibi melek oldu,sizi seviyorum, hep seveceğim.. Beliz'imi 13.09.2021 (yarın) gazi cem evinden ikindi namazından sonra, Yeliz'imin yanına defnedeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı mezunu Yeliz Aykaç’ın kısa zaman önce müzisyen eşi ile birlikte söylediği şarkılarda bulunuyor. Yeliz Aykaç'ın eşinin piyano çaldığı bir videoda Aşık Mahzuni Şerif'in "Mamudo Kurban" türküsünü söylediği görülüyor. Bir başka videoda ise yine eşi Burak Aykaç piyano çalarken, 2 buçuk yaşındaki kızları Beliz Aykaç ile birlikte şarkı söylüyor.

Müzisyen ve türkücü Yeliz Aykaç önceki gün 2 buçuk yaşındaki kızı Beliz Aykaç, kendisi gibi müzisyen eşi Burak Aykaç, kayınvalidesi Seher Aykaç ve kayınpederi Muharrem Aykaç ile memleketi Sivas'a kurban bayram tatilini geçirmek üzere yola çıkmıştı. Muharrem Aykaç'ın kullandığı otomobil Divriği'de takla atarak kaza yaptı. Kazada, 32 yaşındaki Yeliz Aykaç hayatını kaybetti. Sivas'ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden genç müzisyen Yeliz Aykaç son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Türk Halk müziği sanatçıları Erdal Erzincan ve Tolga Sağ'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!