Yaz kampanyaları tam gaz

Güncelleme Tarihi:

Yaz kampanyaları tam gaz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2004 00:34

Otomotiv sektörü yaza kampanyalarla girdi. Birçok otomotiv firması düzenlediği servis kampanyalarında, müşterilerine bakım-onarım, yedekparça ve işçiliklerde yüzde 30'a varan indirimler uygularken, lastik ve akaryakıt firmaları da sürpriz hediyeler kazanma şansı sunuyor.

Opet'lerde World kullananlar kazanıyor

World üye işyeri olan Opet akaryakıt istasyonlarında, tek seferde 45 milyon liralık akaryakıt alışverişi yapan Worldcard sahipleri, kazı kazan kartları ile anında hediyeler kazanıyor. Bu hediyeler arasında 1 litrelik Pepsi, ıslak mendil, termos bardak, 10 milyon liralık akaryakıt veya Lipton poşet çay bulunuyor. Kampanya boyunca tek seferde 45 milyon liralık akaryakıt alan Worldcard sahipleri, kampanya sonunda yapılacak çekilişe otomatik olarak katılmaya hak kazanıyorlar. 15 Ağustos'a kadar sürecek kampanyanın sonunda yapılacak çekilişte ise 3 Ford Fusion otomobil ve 15 Sony Ericsson T610 cep telefonu armağan edilecek.

Continental ve Opet'ten kampanya

Continental lastikleri ve Opet yeni bir kampanya başlattılar. 2003 yılı içinde pilot bölgelerde yapılan ve çok ilgi görerek başarılı geçen kampanya bu yıl tüm yurt genelinde 28 Mayıs-31 Aralık 2004 tarihleri arasında düzenleniyor. Kampanyada, Opet istasyonlarından alınan motorin miktarı, ticari araç sahiplerinin sahip oldukları Opet Kartlarına işleniyor ve işlenen bu motorin miktarı 5 bin liraya ulaştığında, Opet, 125 milyon liralık seri numaralı ve hologramlı Continental indirim çekini müşterilerinin adreslerine gönderiliyor. 125 milyon liralık indirim çeki ile Continental yetkili satıcılarına gelen araç sahipleri, indirimli lastik alma imkanına sahip olacaklar.

Birmot'tan oto alana elektrikli scooter

Birmot, 14-30 Haziran 2004 tarihleri arasında Babalar Günü için özel bir kampanya başlatıyor. Temsilciliklerinden satın alınan Fiat, Alfa Romeo ve Iveco marka otomobillerden herhangi biriyle birlikte, otomobil alan babaların teşekkür ve takdir belgesi alan çocuklarına Trendy Elektrikli Scooter hediye ediliyor. Çocuklara, gençlere hatta yetişkinlere bile çok eğlenceli gelen ‘‘Trendy Elektrikli Scooter’’lar aile boyu yaz eğlenceniz haline gelecek. Yazın tadını çıkarmak isteyen babalar ve çocukları, farklı, canlı renkleriyle teknoloji harikası ‘‘Trendy Elektrikli Scooter’’ları adalarda, turistik beldelerde, sahillerde güzel vakit geçirmek için kullanacaklar. Yurt dışında pratik, çabuk, sessiz ve zevkli kullanımıyla farklı sektörlerin farklı ihtiyaçlarına cevap veren elektrikli scooterlar hastane-lojman-site bahçeleri, havaalanları, üniversite kampüsleri, fabrikalar, otoparklar, büyük alışveriş merkezleri, hipermarketler gibi geniş alanlarda personel ve müşterilerin iç ulaşımının sağlanmasında da yaygın olarak kullanılıyor.

Fulda lastik alana indirim

Fulda, standart binek ve yüksek performans lastikleri için yeni bir kampanya başlatıyor. Temmuz sonuna kadar sürecek, 'Eskiyi Getir, Yeniyi Götür!' kampanyası ile lastiklerini Fulda ile değiştiren her standart binek lastik kullanıcısına lastik başına KDV dahil 8 milyon lira, yüksek performans binek lastik kullanıcılarına ise lastik başına 15 milyon lira indirim uygulanıyor. Fulda lastiklerinde Maximum, World ve Bonus kart sahiplerine 12 aya varan taksitle satış imkanı da sunuluyor.

Shell'den akaryakıt alanlar kazanıyor

Shell, yeni bir kampanya düzenledi. ‘‘Shell'de şenlik var’’ kampanyasında müşteriler, 1 adet Audi TT Coupe Quattro 1.8 Turbo spor otomobil, 2 adet Audi A4 1.6 marka binek otomobil, 9 adet Philips Ev Sinema Sistemi (72 Düz Ekran TV + DVD Entegreli Ev Sinema Sistemi) ve 99 adet Philips 535 Entegre Kameralı Cep telefonu kazanacak. 9 Haziran'da başlayan ve iki ay boyunca devam edecek olan Shell'de ‘‘Şenlik Var’’ kampanyasına, 20 milyonunun üzerinde akaryakıt veya LPG alan tüm Shell Club Smart Card, Garanti veya Denizbank Bonus Card kullanıcıları katılabiliyor. Kampanya süresince 20 günde bir yapılacak 3 ayrı çekiliş sonucunda şanslı Shell müşterileri hediyelerine kavuşacak.

Renault servislerinde yaz bakımı indirimli

Renault Yetkili Servisleri yazı indirimler ve fırsatlarla karşılıyor. 10-30 Haziran tarihleri arasında devam edecek kampanya dahilinde Renault Fix paketlerinde yüzde 20 indirim sunuluyor. Servis hizmetlerine yeni bir anlayış ve şeffaf bir sistem getiren Renault Fix dahilinde müşteriler parça ve işçilik dahil ‘‘paket’’lerden faydalanabiliyorlar. Bu paketler yedek parça, işçilik ve KDV'si içinde, ‘‘herşey dahil’’ fiyatlarla sunuluyor.

Renault Fix paketleri aracın bakımı için gerekli temel işlemleri ve bakım sırasında değiştirilen parçaları kapsıyor. Mevcut paketler: Yağ Değişim Paketi, Yağ ve Yağ Filtresi Değişim Paketi, Servis Ziyareti Paketi, Periyodik Bakım Paketi, Hava Filtresi Paketi, Yakıt Filtresi Paketi, Polen Filtresi Paketi, Buji Paketi, Ön Fren Balatası Paketi, Silecek Süpürgesi Paketi. Her bir servis paketinin fiyatının baştan belli olduğu Renault Fix hizmetinde ayrıca Renault Orijinal Yedek Parçaları, 2 Yıl Yedek Parça ve Onarım Garantisi, 34 Nokta Kontrolü ve Araç Yıkama hizmeti de servise dahil. Ayrıca üzerinde 8 KB'lık hafıza bulunan ve müşterinin isim, soyad, adres bilgileri, vergi numarası gibi kişisel bilgileri ve aracı ile ilgili temel bilgileri barındıran bir müşteri kartı olan Renault CarDvisit ile yapılan mekanik onarıma yönelik harcamalarda ise yüzde 20 ekstra puan sunuluyor. Kampanya dahilinde Elf motor yağlarında yüzde 20 indirim ve lastikte fırsatlar sunuluyor. Ayrıca Renault Yetkili Servislerine gelerek kampanyadan faydalanan ziyaretçilere deniz topu hediye ediliyor.

Toyota'da yüzde 30 servis indirimi

Toyotasa tarafından 7-26 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ‘‘Yedek parça ve Servis Günleri’’ kampanyasında, Toyota'larını Toyota servislerine getiren Toyota müşterilerini cazip indirimler bekliyor. ‘‘Toyota'nız sıcak yaz günlerine hazır mı?’’ sloganıyla duyurulan ‘‘Toyotasa Yedek Parça ve Servis Günleri’’ kampanyası çerçevesinde tüm mekanik servis işçiliklerinde yüzde 30, yedek parçada ise yüzde 30'a varan indirimler Toyota müşterilerini bekliyor. Ayrıca motor yağlarında ve Bridgestone lastiklerinde de yüzde 10'luk indirimden yararlanmak mümkün. Mekanik servislerde 500 milyon ve üzerinde harcama yapan Toyota müşterilerine, 1 yıl boyunca ‘‘Toyota 24 saat Yardım’’ hizmetinin ücretsiz olarak verilmesi de bir diğer önemli hizmet. ‘‘Toyota Yedek parça ve Servis Günleri’’ kampanyası avantajlarından yararlanmak için son gün 26 Haziran.

VW'den babalara özel kampanya

8-20 Haziran tarihleri arasında Volkswagen Yetkili satıcılarından herhangi birine gidip Babalar Günü Kampanyası standındaki tahmin sorusu formunu dolduranlar arasından, en yakın cevap veren 3 baba Eylül-Ekim aylarında Hillside Beach Club Fethiye'de eşi ve çocuklarıyla birlikte, tam pansiyon 4 gece konaklamalı bir tatil kazanacak. Tüm Türkiye çapındaki Volkswagen yetkili satıcılarında geçerli olan kampanyaya katılmak için sadece standlardaki formu doldurmak ve soruları yanıtlamak yeterli olacak. Kazanan üç talihlinin isimleri 30 Haziran tarihinden itibaren www.volkswagen.com.tr adresinde yayınlanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!