Yavrum benim

Güncelleme Tarihi:

Yavrum benim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 1999 00:00

Haberin Devamı

Çaresiz anne kaçırılan bebeğine kavuştu

Çaldığı bebeği geceyarısı sokağa terk eden meçhul kadın her yerde aranıyor.

Antalya Devlet Hastanesi'nden çalınan Havana-Ramazan Kayhan çiftinin bebekleri, Demirgül Sitesi'nde sokakta bulundu. Hastaneye götürülen bebek, yeni doğmuş 3 çocuğun yanına konup teşhis için anne odaya alındı. Günlerdir çocuğu için gözyaşı döken Havana Kayhan, 4 bebek arasındaki yeni bulunanı gösterip, ‘‘İşte bu benim kucağımdan çalınan kızım’’ dedi.

Kan örnekleri alındı

Teşhis sonrası doktorlar, genç annenin gösterdiği bebeğin sokağa atılan talihsiz bebek olduğunu doğruladı. Anne ve baba ile bulunan çocuktan kan numuneleri Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Burada yapılacak DNA testiyle bebeğin Kayhan çiftinin çalınan çocukları olup olmadığının yasal yönden kesinlik kazanacağı, ardından teslim edileceği açıklandı.

İhbarla gelen müjde

Gece 24.00 sıralarında Düden Polis Karakolu'nu arayan bir kişi, Demirgül Sitesi Genpa Alış Veriş Merkezi yanındaki apartmanın kapısına bir çocuk terkedildiğini ihbar etti. İhbarı değerlendiren polis, verilen adrese gittiğinde kundağa sarılı, 2-3 günlük bir kız çocuğu ile karşılaştı. Müjde aynı anda bebekleri çalınan aileye de verildi. Genç çift mutluluk gözyaşları döktü.

Hırsızın hedefi başka bebekti

Meçhul kadın göz koyduğu bebeği kucağına aldı ancak içeri hemşire girdi

Robot resmi çizilen bebek hırsızının önce Ayşe Avcı'nın dünyaya getirdiği erkek bebeğin yanına gittiği, refakatçı Ayten Kalın'ı, ‘‘Seni aşağıdan çağırdılar’’ diyerek uzaklaştırdığı belirlendi.

Suçüstü oldu ama

Bebeği alacağı sırada içeriye bir hemşirenin girmesi üzerine amacına ulaşamadan odadan çıkmak zorunda kalan hırsızın, bu olayın hemen ardından Havana-Ramazan Kayhan çiftinin bebeklerini çaldığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!