Yasemin elendi ve üçüncü oldu

Güncelleme Tarihi:

Yasemin elendi ve üçüncü oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2007 11:10

Haberin Devamı

ALMAN özel televizyon kanalı Sat.1'de yayınlanan "You can Dance" yarışmasının yarı finale önceki akşam yapıldı. Üç kız üç de erkek dansçının yarıştığı yarı finalde Yasemin Çelikkan, halk jürisinden yeteri kadar oy alamayarak elendi. Bu sonuçla Yasemin Almanya'nın en iyi üçüncü dansçısı oldu.

Çok üzüldü

Şimdiye kadar yapılan tüm elemelerde jüriden en yüksek puanları alarak elemeleri direk geçen Yasemin'in elenmesi sürpriz oldu. İki kez partneri Cale ile, bir kez de solo dans eden Yasemin'in önceki elemelere oranla daha heyecanlı olduğu gözlendi.

Yarışmadan sonra Hürriyet'e konuşan genç dansçı, "Beklenmedik bir sonuç oldu benim için. Sonuçlar açıklandıktan sonra jüri üyeleri ve arkadaşlar da sonucu sürpriz olarak değerlendirip bana moral verdi. Üçüncü olmak da bana göre önemli bir sonuç. Ama sonuçtan çok da memnun değilim. Bu elemeyi de geçmeliydim. İyi de dans ettim. Zaten herkes de ekran başında gördü" dedi.

Haberin Devamı

Yarışmanın finali önümüzdeki cuma akşamı yapılacak. Yarışmada birinci olan 50 bin Euro'luk para ödülü ile Amerika Birleşik Devletleri'nde üç ay burslu dans eğitimi alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!