Yasemin 2 kez kriz geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Yasemin 2 kez kriz geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2001 01:55

Uyuşturucu kullanmaktan gözaltına alınan Yasemin Kozanoğlu, nezarette iki kez kriz geçirince hastaneye kaldırıldı. Aralarında ünlü isimlerin bulunduğu 13 kişiden 9'u savcılıkta 4'ü de mahkemede serbest bırakıldı.

Uyuşturucu kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınan dansöz Zümre, Leyla Adalı, sosyetik güzel Yasemin Kozanoğlu, mankenler Özlem Selanik ve İlknur Soydaş'ın da aralarında bulunduğu 13 kişi, sorgularının ardından Beykoz Adliyesi'ne gönderildi. 9'u, ifadeleri alındıktan sonra savcılık tarafından serbest bırakıldı. Aralarında dansöz Zümre ve Yasemin Kozanoğlu'nun da bulunduğu 4 kişi ise tutuklanmak üzere sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Kokain álemine baskın

Geçen hafta Beykoz’daki evine operasyon düzenleyen polis ekipleri, dansöz Zümre takma adlı Ayşe Sarıkavak, Behçet Cantürk'ün yeğeni Ağa Cantürk ve menajer Tunç Kökkaya'yı kokain partisi sırasında yakaladı. Kokain áleminde suçüstü yakalanan 3 kişi ile birlikte, Zümre'nin hizmetçisi Natalia Atçamair de Narkotik Şube'ye götürüldü. Zümre'nin sorgusu sonunda, birlikte uyuşturucu kullandığını söylediği Yasemin Kozanoğlu, Cem Feray, İlknur Soydaş, Leyla Adalı ve Özlem Selanik gözaltına alındı.

Bakırköy'e kaldırıldı

Yasemin Kozanoğlu ve eski sevgilisi olduğu öne sürülen Cem Feray'ın üzerinde 2'şer gram esrar bulundu. Narkotik Şube'de sorgusu süren ve nezarethanede 2 defa sinir krizi geçiren Kozanoğlu, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktor raporunda ‘‘uyuşturucu kullandığı ve tedaviye ihtiyacı olduğu’’ belirtilen Yasemin Kozanoğlu'nun, polis ifadesinde Zümre ile kokain kullandığını ve esrar içtiğini itiraf ettiği kaydedildi. Zümre'nin ifadeleri doğrultusunda işadamı Hayyim Sadioğlu 10 gram esrarla, Liman Gece Kulübü'nün sahibi İ. Cem Kardeş 2 gram esrarla, tekstilci M. Salih Balcı 5 gram esrarla, Mehmet Yücel ise uyuşturucu kullandığı iddiası ile gözaltına alındı.

Kıl testi istemediler

Adli Tıp Kurumu'nda idrar testi yapılan 13 kişiye, kendi istekleri doğrultusunda kıl testi için teklifte bulunuldu. Ancak bu kişiler, bir kısmı paraları olmadığı, bir kısmı da ‘‘Zaten uyuşturucu kullanıyoruz’’ diyerek teklifi geri çevirdi. Serbest kalan Leyla Adalı ve Özlem Selanik, ‘‘Tahlil sonuçlarında uyuşturucu kullanmadığımızı göreceksiniz’’ dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!