Yarın yağışlı hava geliyor

Güncelleme Tarihi:

Yarın yağışlı hava geliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2009 09:48

Türkiye, bu akşamdan itibaren yağışlı havanın etkisi altına girecek. Sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, yağış cumartesi günü yurdu terk edecek.

Haberin Devamı

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Hava sıcaklığı doğu bölgelerimizde 1 ila 3 derece artarak, ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; öğle saatlerinden sonra Edirne ve Çanakkale'de, akşam saatlerinden itibaren Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı doğu bölgelerimizde 1 ila 3 derece artarak, ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek.

Rüzgar ise genel olarak güney ve güneybatı, güneydoğu bölgelerimizde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ve Ege kıyılarında kuvvetli olarak esecek.

Bölgelere göre hava durumu da şöyle olacak:

MARMARA : Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne ve Çanakkale, akşam saatlerinden itibaren batısı (Edirne, Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir, İstanbul'un Avrupa yakası) sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Kuzey Ege kıyıları, gece saatlerinde Kıyı Ege sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısı çok bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu, öğle saatlerinden sonra parçalı bulutlu geçecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!