Yarın hava nasıl olacak? Pazartesi hava durumu

Güncelleme Tarihi:

Yarın hava nasıl olacak Pazartesi hava durumu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2018 15:52

Bugün Ramazan Bayramı tatilinin son gününde olan vatandaşlar, hava durumu araştırmalarına başladı. İstanbul genelinde bugün akşam saatlerine kadar aralıklarla ve yerel olarak kuvvetli sağanak bekleniyor. İstanbul'da hissedilen sıcaklık akşam saatlerinde 36 dereceye çıkacak. Peki yarın hava nasıl olacak? İşte 5 günlük hava durumu raporu!

Haberin Devamı

Hava sıcaklıkları tatilin son gününde düşüşe geçti, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak ve gök gürültülü sağanağın, il genelinde bugün akşam saatlerine kadar aralıklarla ve yerel olarak kuvvetli olacağının tahmin edildiğini belirtti. Pazartesi günü iş başı yapacak olan vatandaşlar, kötü bir sürpriz yaşamamak için ‘yarın hava nasıl olacak?’ sorusuna yanıt arıyor.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

İstanbul 18 Haziran 2018 Pazartesi günü çok bulutlu, sıcaklık 25 derece, İstanbul 19 Haziran 2018 Salı günü çok bulutlu, sıcaklık 26 derece, İstanbul 20 Haziran 2018 Çarşamba günü çok bulutlu, sıcaklık 26 derece, İstanbul 21 Haziran 2018 Perşembe günü çok bulutlu, sıcaklık 26 derece.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!