Yaralı geldiği hastanede doktoru bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Yaralı geldiği hastanede doktoru bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2006 10:07

Denizli'nin Çivril ilçesinde düğün konvoyuna açılan ateş sonucu yaralanan kişi, getirildiği Denizli Devlet Hastanesinde Acil Servis doktorunu, yakını da güvenlik görevlisini bıçakladı.

N.Ç, Rukiye Ç. ve Ramazan Ç, bir düğün töreni için ilçeye bağlı Kıralan beldesine giderek, 20 YY 264 plakalı otomobille gelin almaya giden konvoya katıldılar. Bu sırada 10 yıl öncesine dayanan kan davası nedeniyle hasımları A.A. ve M.A, av tüfeğiyle düğün konvoyundaki otomobile ateş etti.

Olayda N.Ç. çenesinden yaralandı. Bir otomobille Denizli Devlet Hastanesine getirilen N.Ç'ye Acil Serviste görevli Dr. Sabri Demir, ilk müdahaleyi yaptı. Dr. Demir, daha sonra “Size bir uzmanın bakması gerekiyor. Onu çağırdık” dedi. Ancak, uzman hekimin geciktiğini iddia eden yaralı N.Ç. ve yakınları Dr. Demir ile tartışmaya başladı. Daha sonra N.Ç. yanındaki bıçakla doktoru bacağından ve elinden yaraladı. Öğretmen olduğu ifade edilen T.Ç. de, olaya müdahale eden hastane güvenlik görevlisi Abdullah Demir'i bacağından bıçakladı.

Yaralama olayına karışan grup, Denizli Devlet Hastanesinden ayrılıp özel Tekden Hastanesine giderken yolda polis ekibi tarafından yakalandı.

N.Ç. tedavisinin yapılması için Pamukkale Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesine götürüldü.
Olayla ilgili olarak T.Ç. ve yanlarında bulunan M.Ç. gözaltına alındı.

Görev yaptıkları hastanede tedavi altına alınan Dr. Demir ile güvenlik görevlisi Demir'in durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!